Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
69
Cześć
Mam problem z lewym bicepsem jest on dużo mniejszy od prawego. Jestem prawo ręczny. Chciałbym zmniejszyć moją dysproprocję. Bardzo proszę o pomoc.
Szacuny
0
Napisanych postów
184
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4573
Wow naprawdę aż o 7 cm ? Ja tam mam różnicę 0.1-2cm. Musisz położyć duży nacisk na lewy biceps. Nie ćwicz sztangą a sztangielką. Nie przesadzaj z ciężarem bo duży ciężar psuje technika a ona właśnie da ci wzrosty.
Szacuny
2
Napisanych postów
674
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13392
Pokaż zdjęcie, bo coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć. Wiesz ile to 7cm? Chyba, że lewy mierzyłeś w spoczynku, a prawy napięty i to zaraz po treningu..
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
69
Na tą chwilę nie mam zdjęcia ale postaram się zrobić w przyszłości. Biceps ćwiczyłem raz w tygdoniu 3 ćwiczenia po 3 serie po 10 powtórzeń 1.Uginanie przedramion ze sztangielką z supinacją 2. Uginanie przedramion w chwyci młotkowym 3. Uginanie sztangielek podchwytem Prawy biceps bez zarzutu pracował. Lewy biceps już przy 4 powtórzeniu ledwo ledwo nie ma kompletnie siły .
Szacuny
2
Napisanych postów
674
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13392
Wklej ankietę działu i napisz cały plan jaki przerabiałeś. To zdjęcie też by się przypadło. Daj mamie aparat niech Ci fotę trzaśnie Jak zaczynałeś ćwiczyć to też taką różnicę miałeś?