Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1154
Witam
Mam pytanie dotyczące stawów (przynajmniej tak mie sie zdaje)
Od jakiegoś czasy bardzo bolą mnie kolana. Ból występyje tylko wtedy gdy mam opatry cięzar ciała na ugiętych nogach, natomiast kiedy stoje na wyprostowanych to nic nie odczuwam. Problem jest chyba dość poważny więc pójde z nim w poniedziałek do lekarza, lecz chciałem sie zapytać czy wam też kiedyś coś takiego sie przytrafiło. Jak tak to powiedzcie co zrobiliście zeby sie tego pozbyć
Szacuny
17
Napisanych postów
995
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17318
Miałem podobny problem a raczej mam go od pewnego czasu ale mnie bolą gdy robię ćwiczenie wyprosty nóg na maszynie. Po ćwiczeniu mnie trochę bolą ale za niedługo mi ból lekki przechodzi więc na razie się tym nie martwię a gdy ten ból będzie większy to napewno skonsultuje się z lekarzem lub farmaceutom
Szacuny
17
Napisanych postów
995
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17318
Więc rada tylko jedna: Idź do lekarza, napewno Ci przepisze coś na stawy no i oszczędzaj je bardziej bo wiem że z tym nie ma żartów bo moja dziewczyna od dawna ma problemy ze stawami już chyba z 10 lat ale do tej pory nie znalazła żadnej maści ani lekarstw które by jej pomogły, nie strasze tylko ostrzegam
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1154
Ludzie przecierz ja napisałem powyzej ze i tak pójde do lekarza. Nie chce zebyźcie mi też dawali wskazówki jak mam sie leczyć. Ja tylko chciałem sie dowiedzieć czy moze ktoś juz miał taki uraz, a jak tak to czym on moze być spowodowany. Jak juz mówiłem u lekarza jestem zarejestrowany na poniedziałek
Dziękuje za zainteresowanie