Witam mam taki problem . mam 16 lat i kolega wisi mi od dlugiego czasu pieniadze i nie chce mi ich oddac oraz grozi jak nie przestane ich od niego wymuszac.Suma nie jest mała i mam problem bo gosc sam w sobie jest cieniasem ale ma mocnych kumpli. i nie mam pojecia czy narazac sie i zlac go czy z bolem serca darowac sobie kase i odpuscic ponieważ bojesie konsekwencji ze strony jego kolegow.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Idź do jego domu, najlepiej kiedy będzie siedział wieczorem z rodzicami, i przedstaw jego starym sprawę. Często rodzice są zainteresowani w utrzymaniu dobrego imienia rodziny i nikt nie chce mieć syna o opinii złodzieja i krętacza. Takie sprawy najpierw trzeba zamawiać polubownie, a nie skrzykiwać kumpli i robić zasadzki na delikwenta;)
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
jw i jw. w związku z tym temat zamykam
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!