...
Napisał(a)
Mam problem z doborem sterydu na pierwszy cykl. Trenuje koszykówkę, a na siłowni ćwiczę regularnie już koło 2 lat. Mam 200cm i 85kg, stosowałem już cała game odżywek opartych na kreatynie(nitrobolon, storm, cell pump), ale w moim przypadku nie przynosza one efektu. Dobrze i kalorycznie sie odzywiam, ale praktycznie kazdy przyrost masy jest mało zauważalne ze względu na moją ektomorficzna budowe i wiele godzin treningu ogólnorozwojowego. Szukam sterydu który pozwoliłby mi zrobic koło 10 kg z trwałym efektem i nie chciałbym zbytnio szkodzic organizmowi. Znajomy polecił mi winstrol, czy to dobry steryd na pierwszy cykl?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Szukam sterydu który pozwoliłby mi zrobic koło 10 kg z trwałym efektem i nie chciałbym zbytnio szkodzic organizmowi.
takie rzeczy tylko w erze
a tak powaznie to przeanalizuj swoja diete bo moge sie zalozyc ze wlasnie tam tkwi problem. nie lap sie za koxy bo nie masz wiedzy w tym kierunku.
a przy wzroscie 200cm ważysz 85 kilo ?
takie rzeczy tylko w erze

a tak powaznie to przeanalizuj swoja diete bo moge sie zalozyc ze wlasnie tam tkwi problem. nie lap sie za koxy bo nie masz wiedzy w tym kierunku.
a przy wzroscie 200cm ważysz 85 kilo ?
DreamChaser
...
Napisał(a)
Szukam sterydu który pozwoliłby mi zrobic koło 10 kg z trwałym efektem i nie chciałbym zbytnio szkodzic organizmowi. Znajomy polecił mi winstrol, czy to dobry steryd na pierwszy cykl?
nie
1: dieta (dodaj więcej węgli i tłuszczy)
2: trening
3: suplementy
nie
1: dieta (dodaj więcej węgli i tłuszczy)
2: trening
3: suplementy
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!