...
Napisał(a)
Witam! Mam duzy problem ponieważ biore aktualnie danabol balkan został mi ostatni tydzien po jednej tabs i nie wiem co wziąść na odblok ? Skutki uboczne jakie sie pojawiły to trądzik, silny ból głowy, bóle żołądka, robią sie strupy z krwi w nosie.Brałem jak bylo napisane tylko jakos tak koledzy mi mowili zebym rzucił w cholere to własnie je przestałem brac odrazu a zostało mi wtedy około 20 tabs minął niespełna tydzien bez steryd i znowu zacząłem brac poniewaz powiedziano ze musze dokończyc cykl na sterydach i własnie biore po jednej tabs zostało mi jeszcze 6 i niie wiem co wziasc co zrobic po skonczeniu brania danabolu.Wczoraj sie naczytałem od cholery na temat skutków związanego z jądrami i chcem jak najszybciej zapobiedz tym skutkom. Prosze o pomoc z góry dziękujee!

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- deka balkan + enan balkan + wino balkan = cel rzezba, suchy miesien ! co sadzicie?
- dianabol + enan maly problem
- skutki uboczne z dianabol problem z odblok
- Problem Balkan Pharmaceuticals UPIC Code Winko i Metka
- Prop bałkan solo i problem z jadrami.
- Meta 100 tabl balkan Prop 20ml PMP deka 10ml PMP Winstrol balkan 200 tabl
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
chyba 36
1
siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą
...
Napisał(a)
rozpisz jak to w końcu dokładnie brałeś
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
obwod ramienia 112cm?!! wegle ponad 60gr powinienes wegli przymowac na masie 4razy tyle!
rafpop
...
Napisał(a)
około 80g białka dziennie, węglowodany ponad 60g, tłuszcze około 20g jak to nawet 1000kcl nie ma głópoty kolega powypisywał. Stupy w nosie od mety hmm ciekawe nie wiedziałem że mete sie szura może lepiej kopie :)
...
Napisał(a)
Krotko mowiac specjalista od dopingu nie jestem bo sam zasiegam rad od doswiadczonych forumowiczow ale to jest przyklad na branie sie za saa za wczesnie! bez wiedzy i konsultacji! bo koledzy powiedzieli ze musi dokonnczyc cykl.Poza tym co to za cykl 10mg metki ewd? i takie skutki uboczne moze niema tych 18 lat nawet,ale szkoda chlopaka naprawde moze ten temat bedzie przestroga dla innych ktorzy szybko chca byc wielcy.Zycze zdrowia
rafpop
...
Napisał(a)
pierwsze dni brałem po 10mg po paru dniach a dokladnie po tygodniu zwiększyłem i brałem 2x10mg co 3 godz po niecałym tygodniu zwiekszyłem i brałem 3x10mg i to trwało niespełna pół tygodnia i zacząłem brac mniej 2x10mg i po 5 dniach zmniejszyłem na 1x10mg brałem 5dni i przestałem brac poniewaz wmówili mi ludzie zebym rzucił to jak najszynciej.Mialem kupic tabletki na odblokowanie clostilbegyt ale zabrakło mi hajsku no wyszło tak ze 3 dni nie brałem wcale i 4 dnia wziałem i biore dalej 1x10mg jeszcze mi pare zostało.Niewiem czy dobrze wytłumaczylem poniewaz jestem początkującym.Strasznie bede wdzieczny za pomoc!
Zmieniony przez - razok1209 w dniu 2014-09-03 18:49:37
Zmieniony przez - razok1209 w dniu 2014-09-03 18:49:37
...
Napisał(a)
czyli ile zjadłeś tabletek ogólnie?i w jakim czasie ? w ile dni? bo nie łape tej rozpiski twojej wcale.
Kolejna sprawa to bzdury w tej ankiecie,masz jakąś dietę ? bo to co napisałeś to jakiś farmazon.Napisz cz ciekawości co zjadłeś wczoraj?
co z tą krwią?? leki to nie cukierki,osłonki jakies brałeś?
Kolejna sprawa to bzdury w tej ankiecie,masz jakąś dietę ? bo to co napisałeś to jakiś farmazon.Napisz cz ciekawości co zjadłeś wczoraj?
co z tą krwią?? leki to nie cukierki,osłonki jakies brałeś?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
92 tabletki juz zjadłem wciągu ponad 4 tygodni,dietę mam rozpisaną ale do konca nie jem tego co jest tam wypisane tak wiec jem tak 1 płatki owsiane, 2jajecznica z 6 jajek,3 ryż biały z sosem,4 przed treningiem ryz biały z piersią z kurczaka,5 po treningu kasza gryczana z miesem drobiowym a dokładnie z kotletem do hamburgera, 6 przed snem jem 6 jajek ugotowanych na twardo. Teraz jak biore po jednej to juz nic z krwia z nosa nie jest normalnie teraz tylko z tradzikiem jest problem ale nie tak strasznie duzy osłonki zadnej nie bralem tylko witaminy piłem i magnez brałem .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!