...
Napisał(a)
Witam! Mam duzy problem ponieważ biore aktualnie danabol balkan został mi ostatni tydzien po jednej tabs i nie wiem co wziąść na odblok ? Skutki uboczne jakie sie pojawiły to trądzik, silny ból głowy, bóle żołądka, robią sie strupy z krwi w nosie.Brałem jak bylo napisane tylko jakos tak koledzy mi mowili zebym rzucił w cholere to własnie je przestałem brac odrazu a zostało mi wtedy około 20 tabs minął niespełna tydzien bez steryd i znowu zacząłem brac poniewaz powiedziano ze musze dokończyc cykl na sterydach i własnie biore po jednej tabs zostało mi jeszcze 6 i niie wiem co wziasc co zrobic po skonczeniu brania danabolu.Wczoraj sie naczytałem od cholery na temat skutków związanego z jądrami i chcem jak najszybciej zapobiedz tym skutkom. Prosze o pomoc z góry dziękujee!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ankieta działu oraz rozpisz ten cykl
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!