...
Napisał(a)
mam pytanie co mogło by mi się stać po 5 strzałach omy i 100 tab mety
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem , czy mam racje , ale powiem to co mi mowila lekarka
oma to mieszanka 4 testosteronow i jezeli jestes zdrowy , a zwiekszysz jego poziom, to w przyszlosci niemal zawsze jest ryzyko choroby wiencowej itd
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
oma to mieszanka 4 testosteronow i jezeli jestes zdrowy , a zwiekszysz jego poziom, to w przyszlosci niemal zawsze jest ryzyko choroby wiencowej itd
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
...
Napisał(a)
oprocz zwiekszenia masy miesniowej i retencji wody ktore są nieuniknione przy stosowaniu tychze srodkow masz doze prawdopodobienstwo przyspieszenia lysienia ,wysyfi cię,skurczą ci sie jajka
, oraz zwiekszy popęd plciowy ,podzyzszy cisnienie ,zresztą poczytaj sobie o tym na stronie glownej portalu ,aa i nie mysl sobie ze jeden niewinny cykl nie zryje ci zdrowia , sa osoby ktorym tylko 1 cykl wystarczy by trafic do szpitala....
Cytaty miesiąca:
1."A co do spermy.. jakby się spuszczać raz na tydzień i pić własną spyre to szłaby po tym masa? -czy ktoś próbował?"
2."Mysle,ze tak! Sperma to bialko,a bialka nigdy za wiele.Znam jedna babe co robi laske z polykiem-jest duza i silna-moze to jest prawdziwa alternatywa dla koksow? "

Cytaty miesiąca:
1."A co do spermy.. jakby się spuszczać raz na tydzień i pić własną spyre to szłaby po tym masa? -czy ktoś próbował?"
2."Mysle,ze tak! Sperma to bialko,a bialka nigdy za wiele.Znam jedna babe co robi laske z polykiem-jest duza i silna-moze to jest prawdziwa alternatywa dla koksow? "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!