...
Napisał(a)
ok dzięki kolego popracuje nad tym, mój tryb życia jest troszkę niestabilny stąd te przypadkowe szybkie posiłki takie jak ,,pierogi", jogurt etc ;)
...
Napisał(a)
j.w. kompletnie nie masz pojecia o odpowiednim jedzeniu. pomidorowa z makaronem, kanapeczki, pierogi? Masakra. Zaraz bedzie temat jak dziesiatki wczesniej, ze sok wal bo na wadze lipa. SEZON W PELNI

...
Napisał(a)
uwielbiam rozpiski diety typu pomidorowa z makaronem i kanapeczki
zacznij jesc normalnie ryz, kasze, makarony, duzo kurczaka, dobrego mielonego, jajka, ryby typu pstrag, losos, makrela, tunczyk dodaj oliwy orzechow, nie bedziesz zarl to nie urosniesz albo na takiej diecie to najwyzej tluszczem
a teraz mi powiedz podales wartosci w ankiecie jakim cudem w tej twojej diecie jest tyle bialka ? bo nie wydaje mi sie zeby z serkow waniliwoych i rozoslka uzbieralo sie tyle, zadbaj o tluszcze !
Zmieniony przez - Yaaraass w dniu 2013-06-16 09:27:14

a teraz mi powiedz podales wartosci w ankiecie jakim cudem w tej twojej diecie jest tyle bialka ? bo nie wydaje mi sie zeby z serkow waniliwoych i rozoslka uzbieralo sie tyle, zadbaj o tluszcze !
Zmieniony przez - Yaaraass w dniu 2013-06-16 09:27:14
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
PatryQ praca sie nie wykrecaj, pracuje z nas prawie kazdy i nie ma lekko, ja np dzien wczesniej juz mam uszykowane 3x 250g cyca 3x ryz brazowy ugotowany i do tego zrobione ze dwa omlety zeby w razie potrzebny mozna bylo na szybko obrocic, wszystko zalezy od checi
[ON]
...
Napisał(a)
Kazdego dnia od paru lat o 22:00(taryfa nocna
) robie 1-1,5kg piersi, ryz/makaron, gotuje jaja/placek. Na drugi dzien mam wszystko gotowe. Tak sie do zimnego przyzwyczailem, ze nie lubie cieplych posilkow. Kompletnie nic , oprocz kawy
. Rano popakowane do pojemnikow i do roboty. Jak jest czas pierogi wpie..dalac to i jest czas na jedzenie miesa,ryzu itp. Ale Grunt to wbijac, ch.j z jedzeniem

...
Napisał(a)
tez przywyklem do zimnych ewentualnie lekko cieplych goroace mi jakos nie wchodzi, tak juz jest jak sie trzeba robic na zapas 

[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!