Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem po clomidzie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2646

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 1356
Po skończonym cyklu z deki i winka 14dni po ostatnim strzale deki zacząłerm brać Clomid 1 tab/dzień 10 dni.
Po czwartej tabletce wyczułem że porobiły mi się jakieś miękkie narośla na jądrach.
Jeśli ktoś wie co to jest to niech mnie oświeci bo trochę przypękałem.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 4869 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 42946
Nie wiadomo

Three-Stroke Combat Studio & Carlson Gracie Team London
-:mlodszy palacz w dziale koksownia:-
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 505 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 8621
Nikt nic nie wie? Mnie też to interesuje...

Cioś

Cioś

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Dużo osób miało takie skutki? Wypowiadajcie sie bo tez mam zamiar zrobic cykl z deka i pozniej clomid
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4225 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 23583
Moze sie "wkreciles" ? albo ci sie wydaje ? Ja tam nie macam sobie jaj to nie wiem,a jak myje to gabka Ale raczej nie mialem nic takiego.Jak cie nic nie boli ani nie uwiera to nie panikuj,ale mozesz isc dla swietego spokoju do lekarza.

Pozdrawiam.

<<<<<< Doradca w dziale koksowe przedszkole >>>>>>

Pozdrawiam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Może trochę spanikowałem ale nie chcę zostać kaleką i to już po cyklu gdzie nic się nie działo , a dopiero po clomidzie takie rzeczy.
W ulotce do leku wyczytałem że mogą się tworzyć torbiele wtedy należy przestać zażywać i po powrocie do normalnego stanu zacząć z mniejszymi dawkami.
Być może mój organizm potrzebuje mniejszych dawek.
Na forum przeczytałem dużo opinii na temat zażywania clomidu gdzie wynika że należy brać w moim przypadku po jednej tabletce(50mg) przez dziesięć dni ale nie znalazłem nic na temat np. zmniejszenia dawek kiedy ktoś jest bardziej wrażliwy na lek.
Być może nikt nie zwracał na to uwagi i po prostu zażywał tak jak napisałem wcześniej i wszysko było ok.
Być może jest to normalne i powinienem dalej to brać , tego nie wiem , ponieważ był to mój pierwszy cykl i na pewno po pewnym czasie się wszystko wyjaśni wtedy będę już wiedział czy to normalne czy też nie.
Zadałem to pytanie na forum bo myślałem że ktoś może miał podobny przypadek i mógłby podzielić się swoją wiedzą.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MANIAC GYM ZASŁUŻONY
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 3260 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 66744
Być moze zwróciłeś na to uwage dopiero biorąc clomid.
Może miałeśjuz to dawno,osobiście znam wie osób które twierdzą ze mają na jądrach jakieś narośla czy też cośw rodzaju żyłki.Dla uspokojenia możęsz iść do lekarza i sprawdzić czy oby napewno niesą to guzki nowotworowe i czy napewno wszystko jest ok.

Nigdy niemów nigdy!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 3448 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 57050
... zeskanuj jajka i zamiesc zdjecie ... wtedy mozna bedzie obiektywnie ocenic co Ci dolega ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jesli sie robia torbiele to lec na zakupy............
A powaznie to jesli jestes w 4 dniu to musisz zatrzymac sie na conajmniej tydzien i zobaczyc czy znikaja, tydzien poniewasz okres dzialania clomodu jest dosc dlugi.
Jak sie mocno martwisz to idz do lekarza.
Skany przeslij Spiceowi on sie zna na jajkach mlodych chlopakow to ci doradzi, nie zapomnij umiescic na skanie rowniez odbytu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Spice, nie rób se jaj z czyichś jaj a tak poważnie to w poniedziałek ide do lekarza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Lifter , a co po tygodniu, jak to zniknie to zacząć z takimi samymi dawkami czy zmniejszyć?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Z takimi samymi bym powiedzial, ale jak by co to idz do lekarza, nie chcial bym zebys stracil jajka przez nowotwor.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Silabolin czy superanabolan?

Następny temat

Pytanie co do mety

Spalanie
Polecane artykuły