catch me if you can...."żółta bestia"
...
Napisał(a)
Czy bedzie efekt brania mety bez suplementow , na średniej diecie???Mam 20 lat , cwicze ok.2-ch lat
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Efekt bedzie ale gorszy. Jeżeli bedziesz jadł nie zbyt dobrze to złapiesz wiecej tłuszczu niż mięsnia. Lepiej zastanów sie co robisz
<><><><><>MuLtIpOwEr<><><><><>
<><><><><>MuLtIpOwEr<><><><><>
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
hmm bez suplementow ? , suplementow duzo ci nie potrzeba, jedynie co to podczas cyklu bialko i witaminy, a po skonczyonym cyklu kreatyne aby zminimalizowac spadki, mowisz przy sredniej diecie, dlaczego przy sredniej, jezeli juz decydujesz sie na koks to musisz sie do tego przylozyc i jak najbardziej zaangazowac, napewno wiesz ze dieta to podstawa sukcesu w tym sporcie, takze albo postaraj sie do tego podejsc profesjonalnie albo wstrzymaj sie z koksem
TAKIE JEST MOJE ZDANIE
Maćko
TAKIE JEST MOJE ZDANIE
Maćko
Maćko
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!