Witam mam problem chciałbym zrobić teraz sobie super cykl z odżywom nie wiem którom wybrać opłaca sie kupic 2 puszki hp za te 250 zł jak pucha storma jest po 100 i na tyle samo starcza, i ponądz rezultaty są takie same help!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
WYPEŁNIJ ANKIETĘ:
1 .WIEK:
2 .WAGA:
3 .WZROST:
4 .WYMIARY:
-Biceps:
-Klata:
-Udo:
-Talia:
5 .STAZ NA SILOWNI:
6 .CEL SUPLEMENTACJI:
7 . DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
8 .POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę)
9 .TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):
10 .WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata:
-Przysiad:
-Mc:
11 . Czy masz dietę?
Napisz TAK lub NIE - Lecz nie oszukuj NAS bo oszukasz SAM SIEBIE i na samym staracie będziesz spalony.
Dieta to połowa sukcesu i żadne Spalacze Tłuszczu , L-Karnityny, HMB nie wyrzeźbią CIEBIE - Jak i jedzenie bezsensu Gainerów i Węglowodanów oraz TONY innych suplementów nie zrobią Masy Mięśniowej. Chcemy Ci Pomóc abyś nie tracił pieniędzy na produkty które się nie przydadzą i są zbędne.
A TERAZ PO WYPEŁNIU ANKIETY MOŻESZ ZADAĆ
12. PYTANIE :
1 .WIEK:
2 .WAGA:
3 .WZROST:
4 .WYMIARY:
-Biceps:
-Klata:
-Udo:
-Talia:
5 .STAZ NA SILOWNI:
6 .CEL SUPLEMENTACJI:
7 . DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
8 .POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę)
9 .TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):
10 .WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata:
-Przysiad:
-Mc:
11 . Czy masz dietę?
Napisz TAK lub NIE - Lecz nie oszukuj NAS bo oszukasz SAM SIEBIE i na samym staracie będziesz spalony.
Dieta to połowa sukcesu i żadne Spalacze Tłuszczu , L-Karnityny, HMB nie wyrzeźbią CIEBIE - Jak i jedzenie bezsensu Gainerów i Węglowodanów oraz TONY innych suplementów nie zrobią Masy Mięśniowej. Chcemy Ci Pomóc abyś nie tracił pieniędzy na produkty które się nie przydadzą i są zbędne.
A TERAZ PO WYPEŁNIU ANKIETY MOŻESZ ZADAĆ
12. PYTANIE :
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
.WIEK: 18
.WAGA: 69
.WZROST: 181
.WYMIARY:
-Biceps: 37
klata 100
-Talia: 84
.STAZ NA SILOWNI: 2lat
.CEL SUPLEMENTACJI: masa siła
. DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: dużokreatyn , na mase gainery cell pumpy nitrobolon
.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): Dosyć hudy
.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata: 80
-Mc:
. Czy masz dietę? jem dużo wszystko po trochu (wiem o diecie).
teraz chciałbym wziąść jednom z tych odżywek i wezme ale nie wiem którom?
.WAGA: 69
.WZROST: 181
.WYMIARY:
-Biceps: 37
klata 100
-Talia: 84
.STAZ NA SILOWNI: 2lat
.CEL SUPLEMENTACJI: masa siła
. DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: dużokreatyn , na mase gainery cell pumpy nitrobolon
.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): Dosyć hudy
.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata: 80
-Mc:
. Czy masz dietę? jem dużo wszystko po trochu (wiem o diecie).
teraz chciałbym wziąść jednom z tych odżywek i wezme ale nie wiem którom?
...
Napisał(a)
zapewniam że pieniądze na darmo nie pujdom brałem ostatnio cp i nic nie spadło jestem zadowolony teraz chcem coś silniejszego
...
Napisał(a)
Słownik najpierw
później S+S 200zł :) + dodatki. pzdr

"Tak, to siniaki zdobyte w bójce."
"Nie, nic mi to nie przeszkadza."
"Doznałem olśnienia."
...
Napisał(a)
odżywom / którom / jednom / pujdom / chcem stary, patrząc na to mam wrazenie że albo musisz kupić słownik zamiast supli, albo wcześniej mialem bliski kontakt z "lekami na mase"(anaboliki).
Postaraj sie na przyszłość.
napisz który cykl?
Ja bym wybrał storma i jak masz kase, dokup jakies dodatki, aminokwasy,bcaa,witaminy-one zawsze są dobre.(ew. storm+shock dla mocnej pompy)
Pzdr.
Postaraj sie na przyszłość.
napisz który cykl?
Ja bym wybrał storma i jak masz kase, dokup jakies dodatki, aminokwasy,bcaa,witaminy-one zawsze są dobre.(ew. storm+shock dla mocnej pompy)
Pzdr.
...
Napisał(a)
dużokreatyn , na mase gainery cell pumpy nitrobolon
wiedza jest , wez bombe...
tez sie kiedys jaralem ze wezme shocka...
dopoki go nie wzialem
kup storma+aakg i jakies bialko albo gainera bo zapewne masz braki w diecie...
wiedza jest , wez bombe...
tez sie kiedys jaralem ze wezme shocka...
dopoki go nie wzialem

kup storma+aakg i jakies bialko albo gainera bo zapewne masz braki w diecie...
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
jesli chcesz cos silniejszego od cp zrob cykl 2x N.O.K.O lub N.O.K.O+cp ( noko fajna zabawka, polecam )
pozdro
pozdro
Po kontuzji, wracam małymi kroczkami do formy :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!