Witam
Prace zaczynam o godznie 16 a koncze o polnocy. W pracy mam silownie wiec zaraz po pracy ide cwiczyc i koncze cwiczenia w domu bo w pracy wszystkiego zrobic nie moge. Jesli chodzi o to co mam jesc to mniej wiecej wiem bo duzo czytalem na forum. Problem jest mianowicie w jakich godzinach. Wiem ze przed snem nie powinno sie jesc ale znowu jest posilek po treningowy. Moglby mi ktos poradzic w jakich godzinach najlepiej spozywac posilki i co mniej wiecej jesc?
Rano wstaje mniej wiecej kolo godziny 9-10, do pracy wychodze o 15:30, przerwe mam okolo 20:00, koncze prace o 00:00 wiec w tych godzinach moge spozywac posilki.
Z gory dziekuje za pomoc.
Waga: 107
Wzrost: 180
Obwód klatki: 125
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 115
Obwód uda: 65
Obwód łydki: 45
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: Praca, silownia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Rower, co tydzien pilka halowa.
Odżywianie: Jem wszystko, slodycze ograniczone do minimum
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Zadne
Stan zdrowia: Zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: 6 x w tygodniu, 2-3 godziny dziennie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: L-karnityna z zielona herbata 1200mg TREC
CleanBureXin 920mg TREC
Efedryna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: zadnych ograniczen
Stosowane wcześniej diety: JM - jedz mniej a tak to zadnej.
Prace zaczynam o godznie 16 a koncze o polnocy. W pracy mam silownie wiec zaraz po pracy ide cwiczyc i koncze cwiczenia w domu bo w pracy wszystkiego zrobic nie moge. Jesli chodzi o to co mam jesc to mniej wiecej wiem bo duzo czytalem na forum. Problem jest mianowicie w jakich godzinach. Wiem ze przed snem nie powinno sie jesc ale znowu jest posilek po treningowy. Moglby mi ktos poradzic w jakich godzinach najlepiej spozywac posilki i co mniej wiecej jesc?
Rano wstaje mniej wiecej kolo godziny 9-10, do pracy wychodze o 15:30, przerwe mam okolo 20:00, koncze prace o 00:00 wiec w tych godzinach moge spozywac posilki.
Z gory dziekuje za pomoc.
Waga: 107
Wzrost: 180
Obwód klatki: 125
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 115
Obwód uda: 65
Obwód łydki: 45
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: Praca, silownia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Rower, co tydzien pilka halowa.
Odżywianie: Jem wszystko, slodycze ograniczone do minimum
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Zadne
Stan zdrowia: Zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: 6 x w tygodniu, 2-3 godziny dziennie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: L-karnityna z zielona herbata 1200mg TREC
CleanBureXin 920mg TREC
Efedryna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: zadnych ograniczen
Stosowane wcześniej diety: JM - jedz mniej a tak to zadnej.