...
Napisał(a)
2 dni temu wpadł pierwszy strzał z cypio bionischa w poślad. Sam był totalnie bezbolesny, wczoraj zero dyskomfortu, dziś jednak obudziłem się z mega bólem plus miejsce opuchnięte. Koloru nic nie zmieniło tylko ból nie do zniesienia. Miał ktoś coś podobnie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
użyj wyszukiwarki to będziesz wiedział
3
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
No to dobrze. Daj ibuprofen 3 razy dziennie po 400mg jak nie poprawi sie po 3-4 iniekcjach zmiana firmy
3
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Stan zapalny, czesto sie zdarza.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Przewaznie bol po inj objawia sie na drugi dzien, jesli inj robimy rano to czesto pod wieczor juz zaczyna pobolewac jesli ma bolec. Rzadko kiedy same inj sa bolesne.
Bol moze minac po kilku inj. Jesli jest dosc uciazliwy i nie ustepuje, zmienic lab na inny.
Bol moze minac po kilku inj. Jesli jest dosc uciazliwy i nie ustepuje, zmienic lab na inny.
2
...
Napisał(a)
Opuchlizna już mniejsza po Voltarenie i jadę za radą na tym ibupromie także też bolesność z rana minimalna. Pojadę z 3 strzały jeszcze na tym i zobaczę. Jak będzie dalej nieznośnie to zmiana labu
...
Napisał(a)
miałem podobny problem - minie po kilku strzałach
maści przeciwobrzękowe nic nie dały
kup sobie maść rozgrzewającą i smaruj codziennie wieczorem miejsce po inj. (w moim przypadku sprawdziła się "Maść Niedźwiedzia" - silnie rozgrzewająca) - dostaniesz w każdej aptece
tabsy z ibu również wskazane
maści przeciwobrzękowe nic nie dały
kup sobie maść rozgrzewającą i smaruj codziennie wieczorem miejsce po inj. (w moim przypadku sprawdziła się "Maść Niedźwiedzia" - silnie rozgrzewająca) - dostaniesz w każdej aptece
tabsy z ibu również wskazane
2
...
Napisał(a)
Ok, dzięki zakupię dzisiaj. Może mój błąd bo do tej pory robiłem zimne okłady na to :v
...
Napisał(a)
Zimnem tez mozna leczyc 

3
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dawkowanie cykl na redukcje
Następny temat