Witam często w czasie treningu przy większym wysiłku robi mi się niedobrze poprostu chce mi się wymiotować czasami do takiego stopnia że nie jestem w stanie dokończyć treningu. Wie ktoś czym może to być spowodowane?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może być spowodowane źle dobranym posiłkiem przed treningowym albo za szybko po posiłku idziesz ćwiczyć. Ile czasu po posiłku ćwiczysz i czy nie jest on zbyt duży ?
2
...
Napisał(a)
Może po prostu jest to spowodowane zbytnim wysiłkiem. Nie raz po mocnych sparingach mam odruch wymiotny.
1
vivere militare est
...
Napisał(a)
Hmmm przeważnie ćwiczę 2,3 godz po posiłku także niewiem czy jest to wina diety.
...
Napisał(a)
A jeśli chodzi o zbytni wysiłek to w sumie niewiem bo miałem krótką przerwę w treningach i ostatnio poprostu robiłem sobie pompki ostatnią serie zrobiłem sb max i po tych samych 4 seriach pompek nie byłem w stanie zrobić już nic wiecej bo najzwyczajniej chciało mi się wymiotować
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!