Na wakacje wybrałem się do przepięknego miasta Alanya (ok 120tys mieszkańców i ok 2h jazdy od Antaly), hotel w którym mieszkałem mieścił się ok 1,5km od centrum miasta i ok 30m od wspanialej i przepięknej plaży Kleopatra, z której po zmroku bylo widac twierdze na wzgórzu ostwietlonej dziesiatkami reflektorow (widok nie do opisania). Ogolnie ujmujac Turcja w porownaniu z Polska jest jak niebo a pieklo, kazdy kto ja odwiedzi smialo to stwierdzi

Przechodzac do rzeczy:
Aptek w miescie bylo sporo a nawet bardzo sporo, prawie w kazdej na wystawce bylo widac aspiryne, tabletki antykoncepcyjne no i oczywiscie anaboliki wszystko w ilosciach hurtowych :). Ceny rozne w zaleznosci od apteki:
1TL (Turecka waluta - Lira) = ok 2zl
Anapolon ok 30-36TL - z dostepnoscia nie bylo problemow w kazdej aptece bez problemu mozna bylo go kupic

Clomid - Klomen [Kocak Farma], sprzedawany w paczkach po 10 i 30tabl odpowiednio w cenie ok 9-10TL oraz ok 20TL,
HCG - BRAK nie dostępny w Tureckich aptekach, aptekach po milej pogawedce powiedzial ze nie ma go juz od bardzoooooo dawna, moze na jakims totalnym zadupiu uda sie komus kupic, ale watpie

Anavar - j/w
Sustanon - podobnie jak z antkiem o ile dobrze pamietam cena ok 6-9TL
Nolvadex - pakowany po 30tabl, cena ok 26TL
O Prime nie pytalem
Efedryna - z tym bylo troche problemu, bo albo aptekarz powie ze nie ma albo ze tylko na recepte, w jednej tylko aptece powiedzial ze sprzeda 12tabl za ok 15TL, bo lubi Polakow

A bym zapomnial o magicznej Viagrze

Targowac raczej, sie nie dalo, chyba ze przy naprawde duzej ilosci

Na lotnisku ZERO jakichkolwiek problemow przy odprawie, obsluga bardzo sympatyczna, pomaga w kazdej sytuacji.
Na sam koniec dodam, ze najlepiej placic WYLACZNIE w lokalnej walucie czyli lirach, za dolara placili 1,7TL a za euro 2,14TL, na bazarach jest przelicznik:
1Euro = 2TL
1dolar = 1,3-1,5TL
Z gory przepraszam, za brak polskich liter
W razie pytan, pisac z checia odpowiem