Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3962
@Zip hmm sadzac po Twoim wieku okres dojrzewania powinienes zakonczyc. Ja w tym okresie mialem mega niagare spod pach uwierz mi ze nie do powstrzymania i tak samo jak piszesz nie smierdzialo tylko sie lało.. Nie wiem dermatolog moze to sprawa gruczołow choc watpie. Albo po prostu jestes jedna z tych osob obarczonych nadmierna potliwoscia na ktora "nic" nie pomaga. Moze sterydy? Dadza rade.
Szacuny
15
Napisanych postów
1210
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
48553
Ja moze zadam podobne pytanie, nie wiem zabardzo juz teraz gdzie sie mam zgłosic z mega duza potliwoscia ze tak powiem ogolna :)
Poprostu przy kazdej czynnosci,sie mega poce ale cały nie tylko w miejscach typu pacha itp tylko plecy, nogi , głowa itp ;)
Profile tarczycy itp wszystko jest ok, czym moze byc spowodowana az taka nadpotliwosc?? Zejscie nisko z waga tez w sumie nic nie dało... cały czas jest ten problem...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Udaj się do apteki i zapytaj o antyperspirant lub tabletki (reklamują w telewizji ale zapomniałem nazwy) przeciw poceniu się. Producenci w reklamach zapewniają, że problem z poceniem minie, więc warto spróbować.
PS: Przypomniała mi się nazwa: Perspiblock (czy jakoś tak)
Zmieniony przez - Sheamus w dniu 2013-10-09 15:32:15
Szacuny
15
Napisanych postów
1210
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
48553
Nie no bez jaj, coz to za przeproszeniem gów... ten persipblock :) CZy jak mu tam :D
Stosowałem wszystkie antyperspiranty, wiec mam pytanie moze ma ktos jakies tabletki czy ogolnie jakies leki na nadpotliowsc, ktora sa w miare skuteczne??
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Gdzieś to wyczytałem że pomaga, ale wypiłem tylko raz i jakoś zaprzestałem droga w aptece nie jeste mozna parzyć i spróbować. Rada do antidrala używaj na noc i nie idź od razu spać tylko przewietrz pachy by wysechł, ja jak nieraz poszedłem spać nie było dostępu powietrza i jak rano się okazało antidral nie wysechł i się lepił, rano już można achy umyć.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.