Szacuny
1
Napisanych postów
16
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
63
Kurde nie działa na Ciebie Rexona w sztyfcie? Ja tam na ogolone pachy używam i czekam aż płyn się wchłonie i przeschnie. Dla mnie najlepsze rozwiązanie.
Szacuny
0
Napisanych postów
136
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
930
Na twarz tylko zabiegi u dermatologa. Ostatnio w programie "Życie bez wstydu" na TVN Style było wspomniane o leczenie potliwości twarzy w okolicach ust. Najłatwiej jest wyleczyć lub zaleczyć na jakiś czas pocenie dłoni, stóp i pod pachami. Pocenia na dłoniach i pod pachami można się pozbyć całkowicie, na stopy na pół roku i później trzeba powtórzyć zabieg.
Szacuny
0
Napisanych postów
136
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
930
No wchodzą, generalnie dermatologia estetyczna jest droga. Jak chcesz tanio to tylko apteczne medykamenty, herbatki, zmiany w stylu życia, diecie, ale to nie rozwiąże problemu, a jedynie przytłumi.
Szacuny
0
Napisanych postów
136
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
930
W moim też nie, ale pociesz się, że nie jesteś sam i jest też masa osób, u których problem jest tak duży, że nie są w stanie normalnie funkcjonować w społeczeństwie.
Szacuny
63
Napisanych postów
7428
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
45047
Dokładnie, aczkolwiek jeszcze nigdy nie widziałem człowieka, który się tak poci jak ja, oprócz jednego kanara, którego widziałem pięć - sześć lat temu w lato.
Szacuny
0
Napisanych postów
136
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
930
Może mnie nie widziałeś. :D Niektórzy mają naprawdę ogromne problemy z poceniem i nie tylko, nie wszystko da się zauważyć. U mnie zaczęło się w okresie dojrzewania i pozostało do dziś, kwestia genów. Można z tym jednak walczyć do pewnego stopnia, choć jest to jednak spora uciążliwość, ja nazwałbym nadmierne pocenie chorobą, bardziej aniżeli dolegliwością.