Na pewno więcej niż na forum:P Jakąś tam wiedze ma hehe "jakąś"
...
Napisał(a)
Zamiast ładowac w siebie jakies gówniane środki na hamowanie potliwosci, które zatrzymują pot, a co za tym idzie i toksyny w nim zawarte, rób treningi aerobowe, po których bedziesz mógł wycisnąc koszulke i korzystaj z sauny. Zmniejszy to potliwosc w ciągu dnia i co najważniejsze wpłynie na skład potu który bedziesz wydalał w ciągu dnia. Następna sprawa to dezynfekuj miejsca które sie najbardziej pocą i nieprzyjemnie pachną, bo częstą przyczyną przykrego zapachu potu są bakterie na skórze. Ja miałem problem z poceniem sie na jajach i ogólnie całym kroku. Bardzo sie tam pociłem i do tego cuchnąco. Kilka razy zdezynfekowałem jaja i zacząłem tam używac mydła siarkowego. I jak ręką odjął. Problem znikł na dobre.
...
Napisał(a)
Benek1505, jeśli powiesz lekarzowi, że tarczyca w normie, środki apteczne nie działają to lekarz powie "Taka twoja natura" ewentualnie jak zobaczy, że jesteś szeroki powie, że to sprawa wagi. Misiek1, aero kręce codziennie po godzinie. Z sauny korzystać nie mogę, bo mam przeciwwskazania. Mój pot nie pachnie brzydko, a mydła siarkowego jestem dość sceptycznie nastawiony, ale spróbuje przy okazji będąc blisko apteki kupić je.
Żyj jak samotnik, trenuj jak maszyna.
...
Napisał(a)
Nie wiem czy już pisałem w tym temacie, ale ktos polecał picie szałwi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
@Zip hmm sadzac po Twoim wieku okres dojrzewania powinienes zakonczyc. Ja w tym okresie mialem mega niagare spod pach uwierz mi ze nie do powstrzymania i tak samo jak piszesz nie smierdzialo tylko sie lało.. Nie wiem dermatolog moze to sprawa gruczołow choc watpie. Albo po prostu jestes jedna z tych osob obarczonych nadmierna potliwoscia na ktora "nic" nie pomaga. Moze sterydy? Dadza rade.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak podbic cholesterol
Następny temat