od pazdziernika 2009 stosuje diete rozdzielna. do dzisiejszego dnia spadlo ze mnie 9 kg. wazylam 69 teraz rowno 60kg.mam 161cm. chcialabym zrzucic jeszcze 5kg ale mam problem bo waga stoi juz od 3 tygodni.
ruch ograniczony mam do cwiczen w domu bo nie mam funduszy na karnety na silowni. mam orbitreka wielkie hula hoop jonowe jednorzedowe dwa ciezarki po 1kg i takiego "motylka" ja to nazywam sciskacz do jest do ud czy cus takeigo.
od jutra chce zaczac biegac z tym ze mam kiepska kondycje i narazie wyznaczylam sobie male dystanse zeby od razu nie pasc.
od razu mowie ze nie znam sie na tych liczeniach pulsow i odcinkow i co wy tam jeszcze liczycie nie biore rowniez odzywek...chce porady jak z tym co mam w domu i z ta dieta co stosuje ruszyc znowu w dol:(
Prosze pomozcie....
Waga: 60
Wzrost: 161
Obwód klatki: 92
Obwód ramienia: 28
Obwód talii: 71
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 35
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 18
Aktywność w ciągu dnia: praca-tryb siedzacy
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: orbitrek 2 razy w tyg po 20 min , hula hoop 2x tyg 20min pompki dam x30 2x tyg
Odżywianie: dieta rozdzielna
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: alergia na jablka i orzechy
Stan zdrowia: zdrowa
Preferowane formy aktywności fizycznej: 5 x tyg bieganie + to co wyzej wymienione
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: kopenhadzka,1000kcal,kapusciana
ruch ograniczony mam do cwiczen w domu bo nie mam funduszy na karnety na silowni. mam orbitreka wielkie hula hoop jonowe jednorzedowe dwa ciezarki po 1kg i takiego "motylka" ja to nazywam sciskacz do jest do ud czy cus takeigo.
od jutra chce zaczac biegac z tym ze mam kiepska kondycje i narazie wyznaczylam sobie male dystanse zeby od razu nie pasc.
od razu mowie ze nie znam sie na tych liczeniach pulsow i odcinkow i co wy tam jeszcze liczycie nie biore rowniez odzywek...chce porady jak z tym co mam w domu i z ta dieta co stosuje ruszyc znowu w dol:(
Prosze pomozcie....
Waga: 60
Wzrost: 161
Obwód klatki: 92
Obwód ramienia: 28
Obwód talii: 71
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 35
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 18
Aktywność w ciągu dnia: praca-tryb siedzacy
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: orbitrek 2 razy w tyg po 20 min , hula hoop 2x tyg 20min pompki dam x30 2x tyg
Odżywianie: dieta rozdzielna
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: alergia na jablka i orzechy
Stan zdrowia: zdrowa
Preferowane formy aktywności fizycznej: 5 x tyg bieganie + to co wyzej wymienione
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: kopenhadzka,1000kcal,kapusciana
Krzysztof Piekarz