Szacuny
11102
Napisanych postów
51207
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Mam kłopoty z utrzymaniem wagi.
Osiągnięłam prawidłową masę ciała i zaczyna mnie ogarniać wilczy apetyt. Pochłamiam wszystko co mam pod ręką.
Pomóżcie!!!
Nie chciałabym zmarnować 11 miesięcy wyrzeczeń.
Szacuny
3
Napisanych postów
809
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9561
A co to znaczy prawidłowa waga. Dobrze zbudowany facet przy 180 wzrostu waży powiedzmy 100kg i według "tabelek" ma on chorobliwą otyłość.Swój wygląd oceniaj patrząc w lustro,a nie na wagę. A tak w ogóle to nikt tylko ty sama możesz sobie pomóc. Zastanów się czy chcesz zmarnować rok wyżeczeń opychając się bez przerwy?. Pamiętaj, że żeby schudnąć trzeba spalić więcej kalorii niż ich zjadasz. Jeżeli zaczęłaś jeść więcej musisz zacząć więcej się ruszać. Nic nie zastąpi ciężkiego treningu.Sama dieta jest niczym- tak samo jak niczym jest trening bez diety.Pamiętaj że to twoje ciało i nikt tylko ty może coś z nim zrobić.
Powodzenia....
Mądry pracuje żeby żyć, głupi żyje żeby pracować.
Mądry pracuje, żeby żyć; głupi żyje, żeby pracować.
Szacuny
5
Napisanych postów
396
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2410
Na tym własnie polega efekt jo-jo czyli wilczy apetyt po nieprawidłowym odchudzaniu.Tak jak ktos pisał wczesniej:musisz więcej się ruszać.Jeśli bardzo cię ssie to rób sobie galaretki z żelatyny i herbat owocowych (tylko nie słódź cukrem!!!).Inna rada:na ok.pół godziny przed posiłkiem wypij dużo wody z wyciśniętym sokiem z cytryny-to oszuka trochę żołądek i powstrzyma apetyt.Jedz co dwie,trzy godziny ale nie obżeraj się.Największy posiłek to ok.500kcal.Jedz dużo warzyw:nie są kaloryczne i dzięki błonnikowi,którego maja w sobie sporo, będziesz miała uczucie sytości. Powodzenia
Szacuny
3
Napisanych postów
68
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3113
Skuteczne odchudzanie to nie tylko niskokaloryczna dieta. To nowy sposób żywienia, nowy styl życia. Próbuję powiedzieć, że jednorazowa mobilizacja nie da długotrwałych efektów, musisz na stałe zmienić nawyki żywieniowe.
Szacuny
17
Napisanych postów
1559
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15619
A ja przypuszczam ze "Kobieta" właśnie odstawiła Xenadrine:) Nie ma tak ze 11 miesiecy się odchudzasz a potem ciach, koniec i nagle ni stad ni zowąd atakuje apetyt...
Należy zachować właściwą kolejność: dieta, areoby a potem dopalacze. ECA powoduje odwodnienie i hamuje apetyt, po odstawieniu skutki mogą być nieco przykre.
Szacuny
11102
Napisanych postów
51207
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dziękuje wszystkim za porady.
Co do Xenadrine, to nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Zażywałam jedynie L-karnityne przez ostatnie dwa miesiące, ponieważ wyczytałam, że pomaga zwalczyć cellulit.