A więć jak już zauważyliscie jestem nowy na tym forum . Słyszałem ze można sie dowiedzieć oraz doradzić rad od specjalistów , a więć zaryzykowałem. ;) ( Z góry proszę o wyrozumiałość)
A więc wracając do tematu . Mam 20 lat , 191 cm wzrostu oraz 90 kg wagi. Jak narazie stosowałem treningi masowe , lecz odczuwam wielki brak siły ;/. Zaplanowałem sobie mały cykl , ze 100 tabletek winstrolu z Phoenixa , oczywiście z osłonkami oraz odblokiem . Chciałem przy swojej masie przyjmować 30 mg/ dzień winstrolu , myslę że taka dawka będzie odpowiednia jak na 1 cykl z winstrolu . Do tego chciałem zastosować trening siłowy 5 x 5 oraz aeroby . Po zakończeniu cyklu z winstrolu chciałem sobie zrobić cykl Kreatynowy z CM3 . A tak apropo cykl z winstrolu chciałem rozłożyć na 6 tyg. i tak samo z kreatyny . Cel cyklu w obu przypadkach to przede wszystkim siła . proszę Was o rade czy tak moge zrobić , czy dobrze rozplanowałem trening oraz cykl , dietę oczywiście mam.
o to w miare moje aktualne zdjęcie :

Uploaded with ImageShack.us
PS. nóg nie robię ponieważ miałem problem z kolanami , jedynie rower od czasu do czasu :) Z góry dzięki za odpowiedzi .. !!
Waga: 90
Wzrost: 191
Obwód klatki: 114
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: 87
Obwód uda: 58
Obwód łydki: 42
Staż na siłowni: 15 miesięcy
Ilość spożywanego białka: 2g /kg
Ilość spożywanych węglowodanów: 3-4/kg
Ilość spożywanych tłuszczów: 0.5/kg
Opis przebytych cykli sterydowych: 1 z metki : D bool forte / 50 tabs