Witam wszystkich!!!Jestem nowym uzytkownikiem!Mam problem i to bardzo wielki!Nie wiem zbytnio od czego zacząć!Po pierwsze ważę 86kg i mam 183 cm wzrostu,natomiast w pasie 104 cm!Chodzi mi o to jakie są najlepsze ćwiczenia i odżywianie się żeby z 104 cm w pasie zejść znacznie niżej bo mam dość tej oponki:(???Od dziś rana zaczynam biegać bo zaniedbałem się a w biegach na długie dystanse bylem bardzo dobry więc trzeba wrócić do kondycji no i oczywiście czas zacząć robic brzuszki!Prosze Was drodzy forumowicze o porady i z góry dziekuje za wszelkie rady:)
Waga: 86
Wzrost: 183
Obwód klatki: 100
Obwód ramienia: 36
Obwód talii: 104
Obwód uda: 52
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: praca 8 godzin dziennie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: zaczynam biegać,robić brzuszki no i czasami gra w piłkę
Odżywianie: chipsy i słodkie jem lecz to nie jest problem żeby odstawić,mało owoców,ziemniaki lecz uwielbiam tez ryż który jem rzadko,no i czasami fast food:(
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: zdrowy a waga znacznie zaczela rosnąć po rzuceniu ponad dwa lata temu papierosów
Preferowane formy aktywności fizycznej: ranne bieganie do pracy w jedna strone okolo 3 km,brzuszki!moge biegac duzo okolo godzinny dziennie cwiczen
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: moga byc lecz niezbyt
Stosowane wcześniej diety: brak
Waga: 86
Wzrost: 183
Obwód klatki: 100
Obwód ramienia: 36
Obwód talii: 104
Obwód uda: 52
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: praca 8 godzin dziennie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: zaczynam biegać,robić brzuszki no i czasami gra w piłkę
Odżywianie: chipsy i słodkie jem lecz to nie jest problem żeby odstawić,mało owoców,ziemniaki lecz uwielbiam tez ryż który jem rzadko,no i czasami fast food:(
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: zdrowy a waga znacznie zaczela rosnąć po rzuceniu ponad dwa lata temu papierosów
Preferowane formy aktywności fizycznej: ranne bieganie do pracy w jedna strone okolo 3 km,brzuszki!moge biegac duzo okolo godzinny dziennie cwiczen
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: moga byc lecz niezbyt
Stosowane wcześniej diety: brak