2) wiek
3) waga/wzrost 82/174
4) staż treningowy 3 lata
5) cel cyklu czysta masa
6) stosowane już wcześniej suplementy spor tego było od mono po staki
7) stosowane wcześniej spalacze thermo speed,man clout
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od man clout BCAA
9) ilość dni wolnych od kreatyny około 5 miesiecy
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie)2,2 białka 5 g wegli 0.7 g tłuszczy
11)przewidziane finanse na cykl 500zł
Witam chciałbym abyscie mi doradzili w wyborze syplementow.Chce kupic napewno DETONATR FA, i nie wiem czy mge to połączyc z Shock Therapy? do teg napewno dojdzie WPC OSTROWIA(wrazie braków w diecie)może jakieś MONO tylko nie wiem czy nie za duzo tej kreatyny na jeden raz i jakies aminokwasy tylko nie wiem dokładnie jakis myślałem zeby AMINO MAX treca ale to jest mało ekonomiczne co poradzicie??Do tego napewno OMEGA 3 I WITAMINY Z OLIMPU.Co dodac lub zmienic?Z góry dzieki za odpowiedzi!!
12) uwagi i sugestie
3) waga/wzrost 82/174
4) staż treningowy 3 lata
5) cel cyklu czysta masa
6) stosowane już wcześniej suplementy spor tego było od mono po staki
7) stosowane wcześniej spalacze thermo speed,man clout
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od man clout BCAA
9) ilość dni wolnych od kreatyny około 5 miesiecy
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie)2,2 białka 5 g wegli 0.7 g tłuszczy
11)przewidziane finanse na cykl 500zł
Witam chciałbym abyscie mi doradzili w wyborze syplementow.Chce kupic napewno DETONATR FA, i nie wiem czy mge to połączyc z Shock Therapy? do teg napewno dojdzie WPC OSTROWIA(wrazie braków w diecie)może jakieś MONO tylko nie wiem czy nie za duzo tej kreatyny na jeden raz i jakies aminokwasy tylko nie wiem dokładnie jakis myślałem zeby AMINO MAX treca ale to jest mało ekonomiczne co poradzicie??Do tego napewno OMEGA 3 I WITAMINY Z OLIMPU.Co dodac lub zmienic?Z góry dzieki za odpowiedzi!!
12) uwagi i sugestie
Prawdziwe potwory rodza sie w piwnicy:D