Mam nadzieje, że nie dostane odrazu pocisku za głupie pytania; ) Mianowicie chodzi mi o pomoc kogoś doświadczonego, i o jakąś rade w sytuacji gdy przeciwnik leży na plecach, i ma nas "zapiętych" na wysokości dolnych pleców
Uprzedzając;
-Wiem,że mam trenera od pokazania mi tych chwytów, jednak jestem żółtodziób
, a co tydzień mamy takie sparingi sprawdzające, i o dziwo w 85% przypadkach po chwili jestem właśnie w takiej pozycji
(Przeciwnik leży na plecach, ja "klęcze" nad nim , i sie usmiecham
-Trudno znaleść coś w wyszukiwarce w takiej sytuacji; sprobójcie wpisać sobie "Co zrobić jak kolega ma mnie zapiętego"
Mile widziane jakieś dodatkowe informacje dla laika
BTW-Wiem,wiem, że po to chodze na treningi żeby właśnie się tego nauczyć, ale chyba nic złego w zapale, i chęci zgłębiania tego "sportu" również poza treningami?
Bardzo mile widziane fotki xP Mam nadzieje, że nie zostanę na starcie zmieszany z błotem
W końcu, chyba każdy z Nas jakoś zaczynał, czy nie?
; )

-Wiem,że mam trenera od pokazania mi tych chwytów, jednak jestem żółtodziób

-Trudno znaleść coś w wyszukiwarce w takiej sytuacji; sprobójcie wpisać sobie "Co zrobić jak kolega ma mnie zapiętego"

Mile widziane jakieś dodatkowe informacje dla laika

BTW-Wiem,wiem, że po to chodze na treningi żeby właśnie się tego nauczyć, ale chyba nic złego w zapale, i chęci zgłębiania tego "sportu" również poza treningami?
Bardzo mile widziane fotki xP Mam nadzieje, że nie zostanę na starcie zmieszany z błotem

; )
"Idź wypożycz se film jeśli koniecznie pragniesz krwi"