As long as you fight, you are not a looser...
...
Napisał(a)
Combo Tren-en 20ml: Przepraszam ze pisze nowy temat ale na wcześniejszy nie otrzymałem odp., na pewno już ktoś to stosował wiec proszę napiszcie co i jak i z czym to "jeść"
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to wszystko zależy od predyspozycji do stosowania tego czary-mary, zarzuć ankietą
https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
Cukrzyk-since 11.10.2010
Dopiero rosnę.
...
Napisał(a)
Do Testa Enana bym brał Tren Enana. Potem pewnie w drugiej fazie cyklu bym zszedł na ubijanie na Propa i Tren Ace. Na sam koniec bym schodził samym Testem żeby dać odpocząć dla organizmu od trenu. No i pewnie ankieta by się przydała żeby wiedzieć jakie dawki itp.

...
Napisał(a)
zmiana estru na krótki jest całkowicie zbędna wbrew panującej na tym forum opinii
...
Napisał(a)
Niby stara szkoła. Na pewno łatwiej się w PCT wchodzi na krótkich estrach.
...
Napisał(a)
oj w tej kwestii też bym się spierał,zdecydowanie lepiej zejść z enana który przez 2 tygodnie sam się stopniowo taperuje,aż do zerowej wartości niż z propa którego stężenie z wysokiego od razu spada na zerowe
...
Napisał(a)
Autotaperowanie fajna sprawa tylko pytanie kiedy jest idealny moment do uderzenia Cloma - bo opinii jak mrówków.

...
Napisał(a)
nie trzeba idealnie trafić wiadomo ile poszczególne estry siedzą w organizmie jak dzień się spóźnisz albo dasz dzień wcześniej to nie będzie żadnej różnicy
...
Napisał(a)
zgadzam sie z lukim
znam ludzi, ktorzy sie poblokowali zdrowo na krotkich estrach.
i tez uwazam ze latwiej sie schodzi z enana niz z propa. ale to tylko moje subiektywne zdanie.
znam ludzi, ktorzy sie poblokowali zdrowo na krotkich estrach.
i tez uwazam ze latwiej sie schodzi z enana niz z propa. ale to tylko moje subiektywne zdanie.
3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze
...
Napisał(a)
Sam nie wiem. Ja tam zawsze lubiłem schodzić samym Propem taperem 150/100/50 i tak wszyscy mi doradzali.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!