Mianowicie trenuje około 5, 6 razy w tygodniu. Niestety w ostatnim czasie zbyt wiele schudłam. Nie było to zbyt mądre, mocno ograniczyłam kalorie. Poczułam się bardzo źle. Trenuje w domu ze sztangą itp. Trening silowy fbw 3 razy w tyg. Po treningu interwały 30 min. Dodatkowe dwa dni to same interwały typu insanity. Jestem kobietą o wzroście 157 cm. Ważę 49 kg. I obecnie nie jestem zadowolona z efektów. Spożywam trzy posilki dziennie plus dwie przekąski. Śniadanie z reguły to owsianka 40 g. Plus jajka i nabiał, pół awokado, masa warzyw. Drugi posilek pp treningu odzywka bialkowa z owocami plus siemie lniane .Obiad to przeważnie 50 g kaszy, 150 g mięsa plus masa warzyw. Kolejna przekąska to skyr z orzechami plus jabłko. Kolacja 90 g. Ciemnego pieczywa np. Z rybą i sporo warzyw. Nie wiem czy to nie zbyt mało, karmie dodatkowo małe dziecko więc zapotrzebowanie również wzrasta, jednak przez moj błąd z ograniczeniem kalorii boje się sporego wzrostu tkanki tluszczowej. Teraz jem i tak dużo więcej. Proszę o pomoc czy taki system treningowy i dieta są odpowiednie. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!