-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pomoc

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 165

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez anubis84 z działu Szybkie pytania bez logowania.
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 dni Przeczytanych tematów 57
Mianowicie trenuje około 5, 6 razy w tygodniu. Niestety w ostatnim czasie zbyt wiele schudłam. Nie było to zbyt mądre, mocno ograniczyłam kalorie. Poczułam się bardzo źle. Trenuje w domu ze sztangą itp. Trening silowy fbw 3 razy w tyg. Po treningu interwały 30 min. Dodatkowe dwa dni to same interwały typu insanity. Jestem kobietą o wzroście 157 cm. Ważę 49 kg. I obecnie nie jestem zadowolona z efektów. Spożywam trzy posilki dziennie plus dwie przekąski. Śniadanie z reguły to owsianka 40 g. Plus jajka i nabiał, pół awokado, masa warzyw. Drugi posilek pp treningu odzywka bialkowa z owocami plus siemie lniane .Obiad to przeważnie 50 g kaszy, 150 g mięsa plus masa warzyw. Kolejna przekąska to skyr z orzechami plus jabłko. Kolacja 90 g. Ciemnego pieczywa np. Z rybą i sporo warzyw. Nie wiem czy to nie zbyt mało, karmie dodatkowo małe dziecko więc zapotrzebowanie również wzrasta, jednak przez moj błąd z ograniczeniem kalorii boje się sporego wzrostu tkanki tluszczowej. Teraz jem i tak dużo więcej. Proszę o pomoc czy taki system treningowy i dieta są odpowiednie. Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 dni Przeczytanych tematów 57
Witam i proszę o pomoc :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaki trening siłowy? Pomóżcie

Spalanie
Polecane artykuły