Szacuny
22
Napisanych postów
13700
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
60920
Jak wszyscy zapewne wiecie dzis mecz Co sądzicie o tym meczu? W tym poscie piszemy wszystko na temat tego meczu Polska przystapi najprawdopodobniej w takim skladzie :
Jerzy Dudek, Michał Żewłakow, Tomasz Kłos, Dariusz Żuraw, Tomasz Rząsa, Kamil Kosowski, Arkadiusz Radomski, Radosław Kałużny, Jacek Krzynówek, Tomasz Frankowski i Maciej Żurawski.
Wg mnie nie powinno byc Klosa i Frankowskiego :] Tylko kto za Franka...Rasiak ostatnio bardzo dobrze gra w klubie, wiec moze i w kadrze by mu dobrze poszlo.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8
GORAWSKI ma serce do gry, lecz nie porównywalbym go do GATTUSO, bo z kolei za nim nie przepadam. Wg mnie GATTUSO zachowuje się na boisku jak małpa. :) Poza tym bardzo ostro gra. Nie lubię go może i dlatego, że nie przepadam za wszytkimi włoskimi piłkarzami. Nienawidzę INZAGHIEGO, bo to taki cwaniak i większy aktor niż piłkarz. :)
Szacuny
0
Napisanych postów
76
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5285
Ja to nie rozumiem jednego.Mecz reprezentacji Polski a oni grają na takim stadionie toć to kompromitacja.Pewnie jakieś 3tys kibiców w tym 1,5tys dziadków po 60.Nie mogli by zagrać na jakimś wiekszym i lepszym stadionie? Wiem że dobrych stadionów w Polsce jest bardzo mało ale czy nie mogli by grać na legii wiśle czy lechu?????????
Szacuny
5
Napisanych postów
8919
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
72477
rafcik123 nazwy klubów pisz z wielkiej litery !!
Podobno graja w Grodzisku bo tam kręcili reklamówke. Ja tam się ciesze, że teraz nie graja na Legii...bo trzeba by było uruchamiać podgrzewanie murawy a potem trzeba by było ja podgrzewac az do wiosny cały czas , a to niesie spore koszty....
Urodzony w Warszawie, wychowany na Łazienkowskiej
MODERATOR DZIAŁU -=PIŁKA NOŻNA=-