Czy po smarowaniu maścią Volataren max może piec skróra? Bolała mnie z stopa w okolicy małego palca u nogi i zacząłem smarować Volataren max wcześniej byłem u fijzo wymasował mi i pokazał jak rozciągać stopę, stopa mnie bolała ale nadal bolała. Są dwie możliwości albo przesadziłem z ćwiczeniami i palce piecze z przeciążenia albio od maści.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możliwe ze masz jakaś ranę na skórze . Nie powinno nic piec .
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Po Voltaren Max mogą występować zaczerwienienia, pieczenie skóry, świąd, wysypka a nawet zapalenie skóry, przeczytaj ulotkę, jeżeli u ciebie wystąpiło pieczenie skóry to powinieneś zaprzestać stosowania tego preparatu
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-06-03 22:11:45
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-06-03 22:11:45
...
Napisał(a)
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale efekt pieczenia, który opisałeś dotyczy skóry w miejscu smarowania kremem przeciwbólowym/przeciwzapalnym? Czy chodzi Tobie o sam mięsień i miejsce urazu? Krem tego typu może powodować chwilowe uczucie pieczenia po posmarowaniu miejsca uraz, np. w wyniku jakiejś rany skórze. Nie będzie on jednak miał wpływ na pieczenie samego mięśnia.
Jeżeli ciągle odczuwasz problemy z miejscem urazu, to sugeruję więcej wizyt u fizjoterapeuty. Rzadko kiedy wystarczy jedna. Poza tym, praca nad tym mięśniem powinno trwać dłużej, a do powrotu do sprawności (specjalistyczne ćwiczenia, rolowanie, rozciąganie, masaże).
Jeżeli ciągle odczuwasz problemy z miejscem urazu, to sugeruję więcej wizyt u fizjoterapeuty. Rzadko kiedy wystarczy jedna. Poza tym, praca nad tym mięśniem powinno trwać dłużej, a do powrotu do sprawności (specjalistyczne ćwiczenia, rolowanie, rozciąganie, masaże).
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jeśli wrażliwiec to moze i piec, albo ranka drobna albo inny powód skojarzony z tą maścią..
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!