...
Napisał(a)
Witam i bardzo prosze o pomoc!! Otoz tak... 5 tyg temu skonczylem 10 tyg cykl. Omka 1 na tydzien, Deca 1 na tydzien, 100 tabletek metki przez pierwsze 4 tygodnie. W czasie cyklu troche bolaly mnie sutki ale wraz z jego zakonczeniem bol ustapil. Minelo 5 tyg od konca cyklu, dopiero zaczalem odlok i niestety nagle powrocil silny bol prawego sutka a do tego zrobil mi sie w srodku guzek o wielkosci 0.5 cm x 0.5 cm. Czy uratuje mnie w tej sytuacji Nolvadex czy mam juz przeje... ?! Jestem zdesperowany i nie wiem co mam robic!!!! Pomozcie i z gory dzieki za odp!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wrzucaj nolve jak najszybciej,
40mg dziennie az do ustapienia objawow
dodaj rowniez 300mg witB6 ,kupisz bez recepty w aptece
przejdzie ,nie stresuj sie
40mg dziennie az do ustapienia objawow
dodaj rowniez 300mg witB6 ,kupisz bez recepty w aptece
przejdzie ,nie stresuj sie

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Tylko spokój może Cię uratować
A tak naprawdę jeśli wyskoczyło Ci to dopiero teraz to po nolvie zejdzie , tez tak kiedys mialem te 0,5 na 0,5 i po tygodniu nolvy ani sladu , pierwszego dnia dalem 60 mg póżniej ze 3 po 40 mg wtedy pieczenie i swędzenie ustąpiło i ciągnąłem po 20 jeszcze z tydzien , pózniej zszedłem do 10 mg .Będzie dobrze , śpij spokojnie.

...
Napisał(a)
DZIEKI WIELKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAMIEN SPADL MI Z SERCA. OBY SIE UDALO
Chcialem dac Wam sogi ale nie jestem pelnoprawnym uczestnikiem czy cos takiego...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!