Mam nadzieje, że mi ktoś pomoże. Przeglądałem już mnóstwo postów na ale chciałbym uzyskać indywidualną odpowiedź. Mam 22 lata, wzrost 178 cm, masa ok. 78 kg. Chodzę na siłownię systematycznie od 1,5 roku 3-4 razy w tygodniu. Miesiąc temu skończył mi się I cykl kreatyny. Efekty są widoczne, ale chciałbym jeszcze trochę przybrać na masie. Co oprócz diety mi pomoże??? MASS XXL, PROFI WHEY MASS, WHEY PRO MATRIX??? Mam ograniczoną ilośc funduszy do wydania ok. 150zł. Proszę pomóżcie!
...
Napisał(a)
Cześć!
Mam nadzieje, że mi ktoś pomoże. Przeglądałem już mnóstwo postów na ale chciałbym uzyskać indywidualną odpowiedź. Mam 22 lata, wzrost 178 cm, masa ok. 78 kg. Chodzę na siłownię systematycznie od 1,5 roku 3-4 razy w tygodniu. Miesiąc temu skończył mi się I cykl kreatyny. Efekty są widoczne, ale chciałbym jeszcze trochę przybrać na masie. Co oprócz diety mi pomoże??? MASS XXL, PROFI WHEY MASS, WHEY PRO MATRIX??? Mam ograniczoną ilośc funduszy do wydania ok. 150zł. Proszę pomóżcie!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
zalezy od braków w diecie jesli brakuje ci ww to mass xxl bedzie git jesli bialka to matrix , trzymaj diete , zmien trening jak jedzies na jednym od dawna i rosnij 

<<< wszystko jest bez sensu lecz nic bez znaczenia >>>
...
Napisał(a)
dzięki za podpowiedź. ale jeżeli chcę poprawić ogólny bilans białka i ww czy nie najleprzym rozwiązaniem bedzie PROFI WHEY MASS??? najlepiej byłoby oczywiście kupić i gainera i białko, ale nie mam tyle funduszy. Czy ten bulk da radę???
...
Napisał(a)
"ale jeżeli chcę poprawić ogólny bilans białka i ww" masz na mysli bilans kaloryczny???
moim zdaniem powinienes dolozyc ta kase do diety, a tak wogole to jest wiele takich tematow, polecam wyszukiwarke
LPA-60 to nie za duzo wiec nie mow ze sie tyle naczytales
pozdrawiam
moim zdaniem powinienes dolozyc ta kase do diety, a tak wogole to jest wiele takich tematow, polecam wyszukiwarke
LPA-60 to nie za duzo wiec nie mow ze sie tyle naczytales
pozdrawiam
http://www.sfd.pl/-t301411.html
http://www.sfd.pl/search.asp <--odpowiedź na wszystkie Twoje pytania
http://www.sfd.pl/temat195089/ <--najlepszy program antyspamowy
<<< AKCJA "STOP SPAMOWI NA SFD.PL" - PRZYŁĄCZ SIĘ!!! >>>
...
Napisał(a)
Siemanderko! Odrobiłem prace domową i znalazłem na forum potrzebne informacje. Rzeczywiście jest tego sporo Herman :) Jeszcze bardziej utwierdziłem sie w przekonaniu że najleprzym rozwiązaniem dla mnie bedzie PROFI WHEY MASS. I tu pojawia się pytanie zasadnicze: jak to brać. Ćwiczę ok. 14, ale zdarza się że ok. 17. Czy 70g 2 razy dziennie wystarczy?
...
Napisał(a)
czy 70g 2x dziennie styknie-zalezy od Twojej diety
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
dni treningowe 50g miedzy posilkami i 70g zaraz po treningu
dni nietreningowe 2x50g miedzy posilkami
dawki mozesz zwiekszyc zmniejszyc zalezy od brakow w diecie
dni nietreningowe 2x50g miedzy posilkami
dawki mozesz zwiekszyc zmniejszyc zalezy od brakow w diecie