Witam:)Jakis czas temu napisalem posta w ktorym zapytalem czy chorując na zapalenie zoladka ( tzn dokladnie nie wiem czy dalej mam to zapalenie zoladka , okolo 2- 3 miesiace temu zostalo zdiagnozowane, dostalem odpowiednie leki , ostatnio je odlorzylem i nie odczuwam dolegliwosci na codzien - zdarza sie ze jak zjem cos ciezko strawnego to czuje ze nie jest do konca ok , powinienem trzymac diete lekko strawną ) moge stosowac monohydrat kreatyny - otrzymalem odpowiedz ze raczej nie ma przeciwskazan ( sam uwazam ze bardziej mi zaszkodzi jakis alkohol czy macdonald niz kreatyna, no ale mija 3 - 4 dzien i zaczol bolec mnie brzuch charakterystycznie tak jakby po lewej i prawej stronie mniej wiecej na wysokosci pępka , inna sprawa to to ze kilka dni temu po treningu bolal mnie kregoslup w dolnej czesci ( to u mnie chyba rodzinne , ojciec ma problemy z kregoslupem ledzwiowym ) i bol troche promieniowal na boki ale odrazu wykluczylem tą opcje ze to od kregoslupa ten bol przypominający bol jelit / zoladka . Takze moje pytanie do Was czy moze to byc spowodowane przez kreatyne ? czy to moze zwykly przypadek spowodowany czyms innym ? prosze o pomoc bo nie wiem co o tym myslec:)aha dodam jeszcze ze bol utrzymuje sie juz 2 dzien, pozdrawiam .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
idź lepiej do lekarza
"Życie jest za krótkie zeby być małym by Andreas Munzer"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!