...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ogłoszenie jest wciąż aktualne!
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na adres mailowy atleta@atleta lub kontakt telefoniczny 601-225-903.
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na adres mailowy atleta@atleta lub kontakt telefoniczny 601-225-903.
...
Napisał(a)
Witam! Czy jeśli jestem zainteresowany pracą od połowy maja 2015 (lub w czerwcu) do końca września 2015 (lub nawet dłużej, jeśli studia pozwolą), mam dopiero 19 lat i takie sobie doświadczenie (tj. nigdy nie pracowałem "oficjalnie", ale jestem raczej osobą odpowiedzialną, sprawne liczenie również mam opanowane, o czym będę mógł za miesiąc poświadczyć wynikiem z matury z matematyki
+ interesuję się światem supli i kulturystyki ) to są jakieś szanse, że dostanę tę pracę?
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-04-10 13:12:27

Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-04-10 13:12:27
...
Napisał(a)
Witam.
Niestety nie. To nie kwestia wieku, ale dyspozycyjności.
Potrzebujemy pracownika na lata, nie na kilka miesięcy. Samo ogarnięcie tematów związanych z działalnością naszej firmy (nie mam na myśli stricte wiedzy o odżywkach) trwa, lekko licząc, 2 miesiące. Oprócz tego inne wdrożenia, poznanie produktów itp.
Wierz mi, że jest tego tyle, że dopiero po kilku miesiącach pracownik może powiedzieć, że jest na 100% przygotowany do pracy u nas.
Dlatego szukamy kogoś na długą, wieloletnią współpracę.
Niestety nie. To nie kwestia wieku, ale dyspozycyjności.
Potrzebujemy pracownika na lata, nie na kilka miesięcy. Samo ogarnięcie tematów związanych z działalnością naszej firmy (nie mam na myśli stricte wiedzy o odżywkach) trwa, lekko licząc, 2 miesiące. Oprócz tego inne wdrożenia, poznanie produktów itp.
Wierz mi, że jest tego tyle, że dopiero po kilku miesiącach pracownik może powiedzieć, że jest na 100% przygotowany do pracy u nas.
Dlatego szukamy kogoś na długą, wieloletnią współpracę.
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
okej, rozumiem, dzięki za odpowiedź 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!