chcem zaczac cykla za dwa dni i niewiem jak go rozpisac , mam 100 tabletek mety , 4 strzaly omki ,10 strzalow deki po 300mg i 10 strzalow EQ po 200mg.......jak kto z was wie jak to dobrze rozpisac to z gory wielkie dzieki.....i jeszcze jedno czy po cyklu powinienem cos wizasc???clomid albo cos innego( moze creatyne)??
...
Napisał(a)
siemakno
chcem zaczac cykla za dwa dni i niewiem jak go rozpisac , mam 100 tabletek mety , 4 strzaly omki ,10 strzalow deki po 300mg i 10 strzalow EQ po 200mg.......jak kto z was wie jak to dobrze rozpisac to z gory wielkie dzieki.....i jeszcze jedno czy po cyklu powinienem cos wizasc???clomid albo cos innego( moze creatyne)??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)

"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
1-10 300mg deca
1-10 200mg eq
omka i mete jest w tym cyklu zdecydowanie zbyteczna, aczkolwiek jezeli juz sie upierasz to doloz
1-4 20mg metki/dzien
1-10 200mg eq
omka i mete jest w tym cyklu zdecydowanie zbyteczna, aczkolwiek jezeli juz sie upierasz to doloz
1-4 20mg metki/dzien
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
bo pewnie akurat chmure ciagnelem i jak zobaczylem jego durnowaty post to sie zaksztusilem

...
Napisał(a)
jesteś kretynem pałkaa, gość może zapomniał o wypełnieniu profilu a ty od razu z takimi tekstami! co agresor ci się włączył przed kompem, to se puknij w pałkę wtedy ci przejdzie. i jeszcze to "pa" odzywka gejoska
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!