Cześć
chciał bym prosić o pomoc w sprawie treningu, który pomógł by mi poprawić kondycje i możne jakiś pomysł na podszkolenie się w jakimś stylu walki ale raczej odpada nauka w jakiejś szkole bo nie bardzo mam do takiej dostęp i czas.
1)obecnie biegam dziennie ok.3km o 7 rano (na 9 do pracy muszę zdążyć)
2) robię brzuszki i trening na brzuch jaki jest w treningu 300 spartan + do polowy, norzyce, itp
3) pompki normalne z nogami na parapecie na taboretach
nie mam dostępu do żadnej siłowni i musze trenować sam w zaciszu domowym;]
mam również problem ze słabymi kolanami wiec dużo przysiadów raczej odpada w poniedziałki i co 2 weekend gram w siatkowe i czasami w czwartek
planuje zkaup worka ale jak czytalem na forum nie raczej nie pomoze mi w nauce tylko "utrwali zle nawyki"
nie chce nikogo bić ale czuć się pewnie i nie chować głowy w piasek!
możne jakieś internetowe korepetycje?:P
I jak bym już musiał się zapisać na jakiś kurs to czy w moim wieku nie będzie z tym problemu?
z góry dziękuje;]
Waga: 97
Wzrost: 185
Cel treningowy: Poprawienie kondycji i techniki
Staż treningowy na słowni: brak
Uprawiane inne sporty: Siatkowka i plywanie Amatorsko
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): hantle 2*4kg
Dieta: nie mam ale przydala by sie jakas niedroga;]
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: brak i nie chce;]
chciał bym prosić o pomoc w sprawie treningu, który pomógł by mi poprawić kondycje i możne jakiś pomysł na podszkolenie się w jakimś stylu walki ale raczej odpada nauka w jakiejś szkole bo nie bardzo mam do takiej dostęp i czas.
1)obecnie biegam dziennie ok.3km o 7 rano (na 9 do pracy muszę zdążyć)
2) robię brzuszki i trening na brzuch jaki jest w treningu 300 spartan + do polowy, norzyce, itp
3) pompki normalne z nogami na parapecie na taboretach
nie mam dostępu do żadnej siłowni i musze trenować sam w zaciszu domowym;]
mam również problem ze słabymi kolanami wiec dużo przysiadów raczej odpada w poniedziałki i co 2 weekend gram w siatkowe i czasami w czwartek
planuje zkaup worka ale jak czytalem na forum nie raczej nie pomoze mi w nauce tylko "utrwali zle nawyki"
nie chce nikogo bić ale czuć się pewnie i nie chować głowy w piasek!
możne jakieś internetowe korepetycje?:P
I jak bym już musiał się zapisać na jakiś kurs to czy w moim wieku nie będzie z tym problemu?
z góry dziękuje;]
Waga: 97
Wzrost: 185
Cel treningowy: Poprawienie kondycji i techniki
Staż treningowy na słowni: brak
Uprawiane inne sporty: Siatkowka i plywanie Amatorsko
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): hantle 2*4kg
Dieta: nie mam ale przydala by sie jakas niedroga;]
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: brak i nie chce;]