Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
709
WITAM!!
Właśnie siedze cały w smarze bo wyszedłem lekko zirytowany z garażu. postanowłem uruchomić mój FAHRRAD. I mam problem, wymaga ob pełnego remonyu, łącznie z malowaniem. I właśnie rozbierając go do ostatniej śrubki, napotkałem na problem. Nie moge rozkręcić przzednich zębatek od przeżutek. Przy samej ramie z dwóch stron są jakieś miejsca na klucze, ale ani w tą ani w tą nie chce iść. Z resztą chyba nie musze dłużęj tłumaczyć, bo wszyscy doskonale wiedzą o co mi chodzi;) Czekam na jakieś porady, bo nie chcem tak szybko zrezygnować z tego roweru;)
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
709
Nie no spoko już było;) Chodzi mi o to czy właśnie trzeba z dwuch stron jednoceśnie kluczami traktować, czy wybija się jakiś bolec, bo kiedyś coś takiego widziałem
PS. jeden klucz już poszedł;)
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
709
Posiadam właśnie klucze do roweru ale chyba jeszcze z Ukrainy;) Tak więc nie wiem czy tak go znajde, czy mam się popytać ludzi którzy tym się częściej bawią. Jak ktoś by znalazł troche czasu i mniej więcej narysował mi ten klucz to może w tym multumie narzędzi coś znajde.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
709
czyli na razie nic chyba nie rusze. Gdyby nie te pedały to już bym bógł go już malować.Ale spoko. Bo rzeba wybić ten bolec który jest w środku żeby odkręcić je?? Bo konserwacja łożyska też się napewno przyda. To się rozjeże. Dzięki wszystkim.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
709
A czy mógłby ktoś podać jakąś strone gdzie jest wszystko o roweże, jak go rozebrać a w szczególności złożyć. Bo mam automaty i wiem że już będe miał z nimi lekkie problemy. To czekam na jakieś info.