SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PCT po 8 miesięcznym cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 413

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 100 Wiek 24 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1658
1-8 enan 400mg wtygodniowo
4-7 master 300mg tygodniowo
1-8 HCG 200-300j co 3 dni
Arimidex 0,25mg codziennie
Masteronu nie biorę od miesiąca, od 3 tygodni wszedłem na dawkę około 150mg enana tygodniowo i ostatni raz przybiłem 75mg tydzień temu.
Jak na razie wciąż bije HCG jak podczas cyklu czyli co 3 dni i walczę z szalejącym estro po przejściu z ari na exe. (kompletnie nie wiem jak brać exe na zejściu, raz estro za nisko raz za wysoko, sajdy okropne :D)
Mam kupione jeszcze 10000j HCG i paczkę Tamoxa.
Mam zamiar za tydzień zacząć brać HCG w dawce 500-600j co 2 dni, a gdy skończę HCG zacząć brać Tamoxa w dawce 20mg codziennie przez miesiąc.
Jak to widzicie? Jakieś rady?



Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 01:24:53
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6215 Napisanych postów 74973 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 628891
Wypełnij
1. WIEK:
2. WAGA:
3. WZROST:
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1908 Napisanych postów 13013 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 173663
J/W + bedziesz potrzebowal 30 tbl clomidu

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 100 Wiek 24 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1658
1. WIEK:24
2. WAGA:75
3. WZROST:175
4. WYMIARY:
-biceps:40
-klatka:105
-udo:60
-talia:79
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata w miarę regularnych treningów po dłuższej przerwie
6. DIETA: 3100 kcl
-białko: 170
-węglowodany: 250
-tłuszcz: 160
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 8 miesięczny cykl na testosteronie i masteronie (1-8 enan 400mg/week, 4-7 master 300mg/week)
8. TRENING: Hybryda Dół Góra, Legs, Push, Pull [POWERBUILDING]
9. CEL CYKLU: Masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 10-12%?
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Endo
13. STAN ZDROWIA: Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Brak skłonności do łysienie i owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1900kcl
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: nie wiem
-martwy ciąg: nie wiem
-przysiad: nie wiem






Aktualne zdjęcie po 3 tygodnia brania około 140mg enan tygodniowo ( tydzień temu wbiłem ostatni raz 75mg)

Clomid jest konieczny?



Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 13:50:41

Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 13:52:27

Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 13:56:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6215 Napisanych postów 74973 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 628891
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 100 Wiek 24 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1658
Jak na razie zrobiłem morfologię (wyszła spoko), kortyzol 16 [3,7-19,4], prolaktyna 9,30 [3,46-19,4], estradiol- tu mam problem bo przeszedłem z arimidexu na exe i nie wiem jakich dawek używać, raz zbiłem za nisko, raz za długo czekałem z kolejną dawka exe i było za wysoko, aktualnie jest raczej w normie bądź w jej granicach. Mam zamiar zrobić niedługo więcej badań, możecie mi napisać co konkretnie zbadać bo może o czymś nie wiem.
Estradiol będę kontrolował co najmniej raz w tygodniu, więc za wysoko na pewno nie będzie, bardziej boje się o to, że mogę go zbijać czasami za nisko.


Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 14:43:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1908 Napisanych postów 13013 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 173663
Osobiscie jestem zwolennikiem wiekszych dawek HCG, dalbym 4 x 2500 iu co 3 dni do kazdej iniekcji 1/2 tbl exe.
Potem zbadal poziom testa i jesli byłby przynajmniej w polowie widelek to clom +nolva po 1 tbl przez 30 dni

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1908 Napisanych postów 13013 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 173663
Benny




12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Endo







Twoja budowa ciala to mezo a nie endo...




Zmieniony przez - Aleks w dniu 2019-09-21 16:57:13

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 100 Wiek 24 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1658
Gdybyś mnie zobaczył parę lat wstecz to zobaczyłbyś prawie 100kg świnie, która miała w pasie 120cm i ryj jak księżyc w pełni.
Przez większość życia byłem grubaskiem :)



Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 18:49:00

Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-21 18:49:09
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 100 Wiek 24 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1658
Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy po skończeniu brania clomidu i tamoxyfenu można od razu iść na badanie czy trzeba odczekać jakiś czas? Obiło mi się o uszy, że clomid może wpłynąć na wyniki badań.

Jestem obecnie 15 dni po ostatnim strzale z 75mg enana i od tygodnia wbijam 500j pregnulu co 2 dni, mam zamiar przybić jeszcze 10000j w takich samych dawkach, zrobić badania i jeżeli test będzie w co najmniej połowie skali to zacząć równolegle brać clomid 50mg z tamoxem 20mg przez 30 dni. Jem exe w dawce 1/4 tab dziennie i estro mam w około połowie granicy.
Ktoś się wypowie odnośnie dawek clomidu, tamoxa i samej długości brania?


Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-29 11:03:20

Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-29 11:53:14

Zmieniony przez - Benny w dniu 2019-09-29 11:54:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1908 Napisanych postów 13013 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 173663
Aby badanie bylo miarodajne to nalezy je wykonac po ok 3-4 tygodniach od zakonczenia brania clomidu

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Testosteron z firmy melia

Zestgaw2