...
Napisał(a)
Wiem,że moge sie powtarzać ale chciałbym pogadać z kimś kto ma pojecie o dopingu.Cwicze od dwóch miesiecy na sucho,teraz kupiłem omke i 100T.mety.Jakby ktos mugł doradzic jakis cyl,diete oraz co jeszcze musze kupić to byłbym wdzieczny.(Tylko nie gascie mnie odrazu bo wiem ze macie dosyc takich nowicjuszy jak ja)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"Tylko nie gascie mnie odrazu bo wiem ze macie dosyc takich nowicjuszy jak ja"
"He who makes a beast of himself
gets rid of the pain of being a man"

"He who makes a beast of himself
gets rid of the pain of being a man"
ignorance is bliss
...
Napisał(a)
Nie zgasimy cie ale złe srodki kupiłeś, kolesie wsadzili ci shit i odpowiednio skasowali, ja bym im na***ał za to na twoim miejscu. Wcisneli ci szajs.
Grzegorz :)
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
No nieźle............
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
No wiecie z tym treningiem to jest jeszcze tak sprawa ze wczesniej przez 4 lata trenowałem zapasy.Po piec obozów w roku z czego 3 siłowe,z siłownia miałem kontakt przez cały czas,a teraz zajałem tylko treningiem na siłowni.Noi to nie jest tak ze trenuje dopiero 2 miechy

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
praktycznie każdy anabolik mozna tak zestwic aby wywoływał przyrost masy, pośrednio lub bezpośrednio.
Ty akurat wymieniłeś najdorsze z nich, pewnie dlatego ,że polskie i najtańsze.Jednak niestety najgorsze............
Ty akurat wymieniłeś najdorsze z nich, pewnie dlatego ,że polskie i najtańsze.Jednak niestety najgorsze............
LeonCountryChopper
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!