1. WIEK: 21
2. WAGA: 74
3. WZROST: 174
4. WYMIARY:
-biceps: 39
-klatka: ok. 105
-udo: 58

-talia: nie wiem jak dokładnie się mierzy ale coś koło 78
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok. 3 lata
6. DIETA:
-białko: 2,5g-3g/kg
-węglowodany: 6g/kg
-tłuszcz: 1,5g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 cykle po 100 tabsików mety
8. TRENING: Masówka
9. CEL CYKLU: Maska
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: ponad rok
11. POZIOM BF%: w granicach 11-12 %
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: NIE
15. PPM (podstawowa przemiana materii): za******la, można by rzec ektomorfik
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: NIE WALE MAXÓW!
-martwy ciąg: NIE WALE MAXÓW!
-przysiad: NIE WALE MAXÓW!
PYTANIE:
Przymierzam się do cyklu omnadren 250 + deczka durabolin. Omki mam 10 strzałów, deci natomiast tylko 5 i pytanie brzmi ! To, że to moje pierwsze przygody ze strzykawką to mam zamiar zrobić to w 1-8 omka 250mg e7d, natomiast 200mg też co tyg mam zamiar deci brać. TYLE, ŻE !! Jak wspomniałem mam 5 strzałów deki ( 1 opakowanie) i moje pytanie brzmi, czy dokupić jeszcze ( tyle, że bym musiał kolejne opakowanie sobie całe zakupić - czyli kolejne 5 strzałów, a troszke mi sie to nie widzi, bo u mnie te 5 strzałow to prawie tylko co 6,8kg mutant massa :P). To dokupić i zrobić łączy cykl:
1-8 omka e7d 250mg
1-8 deca e7d 200mg
Czy np. pierwsze 3 tygi na samej omce i dopiero na kolejne 5 tygów dorzucić tą dece? W sumie tak bym wolał :).
Drugie pytanie to natomiast - jak najlepiej bić te strzały ? Dwa naraz tzn. jeden po drugim? Czy np. piątek omka, niedziela deczka? Po treningu czy przed rozumiem różnicy nie ma. Głupie pytanie, ale wole zapytać znawców tematu niż moich osiedlowych "koksów", którzy by pewnie nie widzieli problemu jakbym wbił omke i deke w jednej strzykawie. Z góry dzięki za odp.
Zmieniony przez - Omen6667 w dniu 2011-07-02 19:08:11