"Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem, mówi ci kiedy jesteś poważnie ranny, nie pozwala ci zasnąć, przypomina ci abyś kończył tą pracę i wrócił do domu. Ale czy wiecie co jest najlepszego w bólu? Świadczy o tym, że żyjesz."
...
Napisał(a)
1. śmiało możesz pić z gainerem, tluszcze z mleka spowalniaja tylko wchlanianie nic wiecej,
2. mozesz sobie nawet miarke to buzi wsypac i zalac wodą. bez różnicy. Ale to nie jest dział od zadawania pytan
2. mozesz sobie nawet miarke to buzi wsypac i zalac wodą. bez różnicy. Ale to nie jest dział od zadawania pytan
Pomogłem? To daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
A jeszcze mam pytanko, bo stok tam pisal zeby zrobić dobry na tym cykl to trzeba 2 puchy brać, ale jak jedna pucha 0.5kg starcza na okolo 2miesiace, bo tam jest napisane ze jest okolo 100porcji i skoro biore 5g w DNT i 10 w DT(DOBRZE?) to właśnie wychodzi 2miechy takiego brania.
Czyli 4miechy trzeba to brac? o_O
Dobrze to dawkuje? ;]
Czyli 4miechy trzeba to brac? o_O
Dobrze to dawkuje? ;]
...
Napisał(a)
Tam w mniej więcej 7g jest 5g kreatyny więc trochę więcej dawaj, cykl 6-12 tygodni.
"Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem, mówi ci kiedy jesteś poważnie ranny, nie pozwala ci zasnąć, przypomina ci abyś kończył tą pracę i wrócił do domu. Ale czy wiecie co jest najlepszego w bólu? Świadczy o tym, że żyjesz."
...
Napisał(a)
Czyli piszesz, ze w 7g jest 5g krety? Czyli w DT brac 14g a NT 7g? ;]
...
Napisał(a)
Tak mniej więcej.
...
Napisał(a)
Kreatyna ogólnie na +. Smak, rozpuszczalność, działanie, cena dobra.
|ON|
...
Napisał(a)
Witam ! - Niedawno zakupiłem krete olimpa xplode powdera, wiadomo że zalecana dawka w dni tren. to 10g (rano i po treningu) a w dni nietren. to 5g - mam taki dylemat z miarką, otóż to należy stosować 1/4 miarki, która wg producenta ma 5g prochu - ja natomiast sprawdziłem to na wadze spożywczej i wyszło tylko 2g (waga jest wiarygodna)
Więc niewiem jak brać, bo wg miarki to wychodzi na to że biorę tylko 4g w dniach tren. zamiast 10g.
Proszę o jakieś pomocne wskazówki.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - daroz078 w dniu 2012-08-08 19:34:49
Więc niewiem jak brać, bo wg miarki to wychodzi na to że biorę tylko 4g w dniach tren. zamiast 10g.
Proszę o jakieś pomocne wskazówki.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - daroz078 w dniu 2012-08-08 19:34:49
...
Napisał(a)
To zależy z którego miejsca puszki weźmiesz. Ja na początku też się dziwiłem bo miałem rozbieżności ale pod górną warstwą miałem już bardziej "ubity" proszek i wychodziło więcej niż 5g. Jak Ci się chce to waż na wadze, ja tak robiłem.
...
Napisał(a)
Witam ! Chciałbym sie dowiedzieć tylko jak to wyglada w kolejności - czy zaraz po treningu mam wziąć od razu 5g krety czy moze zjesc najpierw np banana + pare ciastek ryzowych (jeszcze w szatni w siłowni) a potem zanim zajade do domu to minie pare minutek i wziąć krete w domu, moze być? - prosze o jakies pomocne wskazówki.
Pozdro
Pozdro

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Olimp - Chela-Cynk
Następny temat