SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ocena sylwetki,redukcja ,

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 837

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 331
Witam jestem obecnie na redukcji moja waga to 84.7 przy wzroście 188 .Prosiłbym o ocenę mojej sylwetki czy to już pora wchodzić na masę czy pociągnąć ja jeszcze trochę .Mam wrażenie że jeszcze jest tego tłuszczu na klatce szczególnie jak stoję bokiem .Pozdrawiam

Zmieniony przez - Suchy1994. w dniu 2024-08-30 07:51:07
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33903 Napisanych postów 23875 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 279629
zalezy jak długo jestes na redukcji i jak była prowadzona ( jakie kcal startowe i jakie obecnie ) , Warto jeszcze redukowac tylko kwestia czy cięgiem czy zrobić przerwę na regenerację
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 331
Kcal mam 2600 ciągiem od 3 miesięcy .Miałem plan żeby zjechac do 82/80 kg.Obecnie czuje się dobrze nie mam jakiś zjazdów i samopoczucie też spoko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33903 Napisanych postów 23875 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 279629
kcal nie masz jakos mało więc jeszcze pewnie można by uciąć ( jednak to trzeba już liczyć indywidualnie ) z drugiej strony po 3 miesiącach warto by wejść na regeneracje na jakies 2 tyg a potem mozna na nowo redukować .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Rozumiem. 2600kcal mam przy 4 treningach i cardio 3x w tygodniu(30min) staram się robić min 10k kroków . A mógłbyś mi napisać jak za ta regenerację się wziąć? Chodzi o odpuszczenie całkowicie treningów i zmiany trochę diety ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 505 Napisanych postów 1070 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 13051
Chodzi o to żebys wszedł na 0 kaloryczne przedewszystkim i ewentualnie uciął npc cardio albo zdjął po 1 serii na cwiczeniu i za 2 tygodnie np ruszył znoów z redukcją na grubo

Zmieniony przez - Kury w dniu 9/5/2024 7:17:01 PM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Rozumiem i nie przejmować się jak by waga trochę poszła do góry ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 505 Napisanych postów 1070 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 13051
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Super dzieki za wszystkie podpowiedzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 98 Wiek 32 lat Na forum 161 dni Przeczytanych tematów 3084
Waga pójdzie do góry głównie ze względu na zmagazynowanie większej ilości glikogenu, który wiąże wodę (1g glikogenu = 4g wody) i treści jelitowej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Waga nie jest głównym wyznaczniekiem w procesie kształtowania ciała szczególnie u takich osób jak ty . Obwody są a najwazniejsze to lustro i zdjęcia
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena sylwetki pierwsza redukcja w życiu

Następny temat

Redukcja

WHEY premium