Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
179
Na silowni cwicze rok + trzy lata yu-itsu, od 4 miesiecy naprawde powaznie i ciezko. Nogi cwicze od 3 miesiecy (wielkim bledem jest to ze nie zaczelem ich cwiczyc od samego poczatku). W tym czasie udalo mi sie zrzucic 13 kilko :) z jednoczesnym wzrostem sily. Moje parametry to:
- Wiek 20 lat
- Waga 82 kg
- Biceps 42cm
- Przedramie 36cm
- Wyciskanie na klate - rekord 107kg
- W przysiadzie - nie probowalem rekordu ale serie koncze 90kg
- Martwy ciag - nie probowalem rekordu ale serie koncze 125
PROSZE O OCENE SYLWETKI
Szacuny
2
Napisanych postów
162
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1408
mustasj
teraz to kawałek byczka :) tutaj w rekord uwierze a nie gdzie 16-18 latki z ciulowa budowa i waga 65kg wyciskaja po 100+ :)
co w tym dziwnego ze 100+wyciska 18latek? ja mając 19lat i 74kg , wyciskam 105 a cwicze dopiero 3 miesiac, nie cwiczylem na sucho tylko od razu kreatyna + słabo trzymana dieta i jakos poszło.
Gdy zaczynałem brało sie 75/80 progres skoczył mi bardzo dobrze, wiec nie dziwne jest dla mnie ze goscie po 16lat waga 70 wyciska 100 jak cwiczy długo to wyciska, proste...
wracajac do tematu, to ładnie wyglada sylwetka. oby tak dalej, ciekawia mnie nogi jedynie
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
937
super przemiana. jeszcze troche wytnij i bedziesz naprawde kozak. :D
co do wyciskania to co w tym dziwnego, że ktos w wieku 18 lat cisnie 100kg po rocznym stazu? ja w wieku 17lat wyciskałem 80kg na start przy wadze 70kg. brat w wieku 14lat cisnał 70+kg przy ~70kg+ masy własnej. ale on to typowy mezo. : d no i fakt, że my to chłopcy z gospodary. :D