Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Obżarstwo - porady

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 66

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam poleciałem ostatnio ostro przez 3 dni wpadło okolo 45g węgli na kg mc nie pytajcie.. stres nerwy brak snu bledna redukcja itd
Żeby to organizm strawił to istna tragedia co teraz zrobić?
Przelecialem dwa dni na wodzie kawie herbatkach i tylko spacery bo mięśnie chciały mi eksplodować z bólu za pewne od nadmiaru glikogenu
Dzisiaj dorzuciłem już standardowe cardio które było no i jutro siłowy
Jak teraz trzymać michę wrócić do normalnych założeń czy obniżyć węgle na jakiś czas na poczet innego makroskladnika?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6313 Napisanych postów 78036 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767015
Nic nie należy z tym robić, ponieważ nic nie jesteś w stanie, gdy już jest po sprawie. Tego typu działania, które polegają na obżeraniu się, a następnie głodówkach podchodzą już pod zaburzenia odżywiania. Jeżeli nie potrafisz sobie z tym poradzić, to sugeruję wizyty o psychodietyka. W sytuacji, gdy robisz to świadomie, to przynajmniej z jakimś sensem, a nie w ten sposób. Sugeruję wrócić do założeń żywieniowych i tego się trzymać. Bez wprowadzania jakichś dziwnych praktyk, które opisałeś w swojej wypowiedzi powyżej.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Lekarz sportowy - Poznań

Następny temat

Nadmiar kreatyniny we krwi

Spalanie
Polecane artykuły