Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Lekarz sportowy - Poznań

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 75

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 315 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 13389
Cześć ,
Nie wiem w jakim dziale zapytać , w razie czego proszę o przeniesienie tematu :)

Chodzi mi o lekarza sportowego Poznań lub okolice , zdolność na zawody jeździeckie córki ale że panicznie boi się pobierania krwi , to może zna ktoś lekarza , gdzie nie będzie jej potrzebował .

Z góry dzięki
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6313 Napisanych postów 78036 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767015
Nie wiem jakie są wymogi akurat na zawody jeździectwa, ale wydaje mi się, że bez względu na to jakie zawody to są, wymogi raczej powinny być podobne. Osobiście robiłem wielokrotnie badania pod brazylijskie jiu-jitsu i nigdy nie trzeba było wykonywać badania krwi. W zasadzie ciężko jest to w ogóle nazwać badaniami. Idziesz do lekarza sportowego, on pyta o Twoje zdrowie, choroby, ewentualnie osłucha płuca i tyle. Płatność kilka lat temu około 100 złotych. Zapewne wiele się nie zmieniło w tym kierunku.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Garnier

Następny temat

Obżarstwo - porady

Spalanie
Polecane artykuły