Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Nokia 6680 Tanio!

temat działu:

Targowisko

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3136

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 179 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5597
Witam mam na sprzedanie nokie 6680. W skład zestawu wchodzi oczywiscie telefon, sluchawki, ladowarka, karta pamieci 64mb plus adapter, papiery wraz z pudełkiem. Za telefon chcialbym dostac 250zl, nie jest to wysoka cena poniewaz w telefonie trzeba wymienic obudowe jesli chodzi komus o wyglad pozniewaz jest nadpeknieta, ale to tylko obudowa ktorej koszt na allegro to okolo 20-30zl. Real fotki przesylam na zyczenie na maila. Pozdrawiam

pzdr zią

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1302 Wiek 43 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 35302
napisz cos więcej o telefonie - stan techniczny , bateria itp i czy jest możliwość przez allegro ?>

Jastrzębie rulezz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 179 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5597
Teleon ma simlocka na polska orange. Bateria jesli sie nie slucha muzyki za duzo to trzyma 3 dni max 4 ale to ja sie tylko smsy wysyla. Oczywiscie mozna przez allegro

pzdr zią

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1302 Wiek 43 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 35302
w tych fonach soft sie wieszał jak w twoim ?stan techniczny na ile od 1-5 ?

Jastrzębie rulezz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 518
Siemka
Interesuje Cie Wymiana na Nokie 5200 Czarna na gwarancji :) :) :)

Luku_1989

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wiadomo jak to symbian przy włączaniu trzeba chwilke poczekac. Nie wiesza sie, nie ma takich akcji ze zamula sie i trzeba ja wyłaczyc bo slyszalem ze w niektorych modelach z symbianem tak jest ale nie w 6680. Stan wizualny oceniam na 2 bo tak jak mówilem obudowa do wymiany a stan techniczny na 4+ bo dziala
caly czas tak samo dobrze

Jesli chodzi o wymiane to nie wiem
A w jaki sposób bys chcial sie wymienic bo ja balbym sie wyslac pierwszy telefon.
Wymiana wchodzi w gre jesli nikt sie nie zglosni chetny do kupna.
pozdro

pzdr zią

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 518
mozemy załatwić to poprxzez allegro ;) :) :) skontaktuj sie ze mna 508074670 :) POzdrAWIAM

Luku_1989

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tiamos dostales maila odemnie ?

pzdr zią

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 147 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2033
a moze wymiana na se k750i tylko cos z zasiegiem ma i oczywiscie jeszcze siano tylko ile jak co?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jak jest cos z nim nie tak to odpada

pzdr zią

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1264 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 37668
ile mpix ma w niej aparat?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Buty Timberland z USA NOWE

Następny temat

Sprzedam BLUZĘ PROSTO

Spalanie
Polecane artykuły