Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5597
Witam mam na sprzedanie nokie 6680. W skład zestawu wchodzi oczywiscie telefon, sluchawki, ladowarka, karta pamieci 64mb plus adapter, papiery wraz z pudełkiem. Za telefon chcialbym dostac 250zl, nie jest to wysoka cena poniewaz w telefonie trzeba wymienic obudowe jesli chodzi komus o wyglad pozniewaz jest nadpeknieta, ale to tylko obudowa ktorej koszt na allegro to okolo 20-30zl. Real fotki przesylam na zyczenie na maila. Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5597
Teleon ma simlocka na polska orange. Bateria jesli sie nie slucha muzyki za duzo to trzyma 3 dni max 4 ale to ja sie tylko smsy wysyla. Oczywiscie mozna przez allegro
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5597
Wiadomo jak to symbian przy włączaniu trzeba chwilke poczekac. Nie wiesza sie, nie ma takich akcji ze zamula sie i trzeba ja wyłaczyc bo slyszalem ze w niektorych modelach z symbianem tak jest ale nie w 6680. Stan wizualny oceniam na 2 bo tak jak mówilem obudowa do wymiany a stan techniczny na 4+ bo dziala
caly czas tak samo dobrze
Jesli chodzi o wymiane to nie wiem A w jaki sposób bys chcial sie wymienic bo ja balbym sie wyslac pierwszy telefon.
Wymiana wchodzi w gre jesli nikt sie nie zglosni chetny do kupna.
pozdro