No wiec kupilem nitrica, i co prawda pompa jest moze nei duza, ale ejst. Mam trening hst wiec pewnie jakbym robil normalny to bym sie pompowal, ale chodzi o to,ze ja sam neiwime jak tobrac. Czy jest sens brac w dni nietreningowe NO boostera?? Pisze aby brac 6 kapsulek dziennie, a jakbym brakl 8 przed treningiem a w dni nietreningowe wogole to moze byc?? Ewentualnie jak wy braliscie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy jest sens brac w dni nietreningowe NO boostera??
jest sens
W nietreningowe bierz 2x 3kap
W treningowe 2x 5kap lub 4kap rano i 6 przed treningiem
Zmieniony przez - salix w dniu 2007-03-18 18:10:32
jest sens
W nietreningowe bierz 2x 3kap
W treningowe 2x 5kap lub 4kap rano i 6 przed treningiem
Zmieniony przez - salix w dniu 2007-03-18 18:10:32
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
No tak, ale jak myslisz czy to, ze odczuwam mala pompe to dlatego,e tylko 6 kaspulek. Niektorzy mowia, ze nalzy brac tego 2 razy tyle niz zalecaja czyli 12 kapsulek??
...
Napisał(a)
Ale jakie jest sens brania w dni nietreningowe wlasnie??Jesli juz napisales, ze jest.
...
Napisał(a)
Co do odpowiedzi salixa - wydaje mi się, że przyjmowanie mniejszej dawki w dni nietreningowe, ale dostarczenie tych substancji do organizmu będzie potęgować na treningu, tzn. efekty pompy i ogólnie efekty będą lepsze. Jeżeli się mylę, proszę poprawić. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
kolega wyzej dobrze napisal.
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!