Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam.
Mam 17 lat.Chodze na siłownie,uprawiam sporty walki.
Moim problemem jest nadmierne owłosienie na nogach.Wygląd ich mnie przeraża ale najgorszym problemem jest to ze nie moge chodzic w ciasniejszych ubraniach,gdyż mnie wszystko swędzi.W okolicach intymnych są jeszcze grubsze i większe ok 3-5cm+.Jestem gotowy pozbyć ich sie wszystkich,ale żeby odrosły rzadsze i mniejsze.Nie jestem żadnym homo naprawdę mi to przeszkadza w higienie itp.Maszynka nie wchodzi w gre bo odrastaja szybko i takiej samej dlugości.Podejme sie wszystkiego prócz narazie laseru,gdyż nie stać mnie na to.
Szacuny
5
Napisanych postów
780
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18693
Nie rob z siebie baby tyle na ten temat! Nie tylko ty masz wlosy na nogach kazdy ma i jakos zyje a ty po prostu chce z sb jakiegos lalusia z siebie zrobic ?
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4213
Wlosy na jajkach wieksze od 3 do 5cm ? golisz jajka ? :D Ja osobyscie chyba nie znam osoby z gęstszymi i dłuższymi włosami na nogach od siebie samego.. Trenowalem sztuki walki itp.. i ejdynie co mi przeszkadzalo to ciagniecie z wlosy podczas treningu ale do przyzwyczajenia , swedza Cie nogi od własnych wlosow na nogach ? dziwne bo tak raczej nie powinno byc -_- wlosy kolo palki to rozumiem bo sa mocniejsze i wrzynaja sie niekiedy ale przy nogach nie ma takiej opcji aby wlosy kuły... no chyba ,ze je golisz
Szacuny
200
Napisanych postów
1533
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
16833
Owłosione nogi u faceta to rzecz normalna niewiem co ci przeszkadzają w uprawianiu sportu sztuk walki. Z tego co piszesz to goliłes maszynką i teraz ci odrosły twardsze i gęstsze.Jezeli w okolicach imntymnych tez goliłes to się nie dziw ze są większe i grubsze
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4213
Jak mozna golic włosy na nogach... Pokazujesz ile masz testosternu i tyle :D Facetem czy baba jestes ? Ja to czasami nawet zarciki strzelam podciagajac spodenki do gory i pokazuja wlochy na okolo :) nie ma minusow
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
No na jajkach najgorzej swędza na nogach nie.Jest ich troche w ch... za dużo,to normalne że tam gole bo by mnie gorzej swędziało.Chciałbym ich sie pozbyc z tyłka i przy jajach :D Nie gustuje w męzczynach hejty XD
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4213
Kiedys zobaczysz bedziesz sie z tego tematu smial :D sam mialem dawno temu kompleks owlosnienia :) bylem wtedy pare lat mlodszy od Ciebie i musialem chodzic w dlugich bluzkach mimo upałow ... wstydzilem sie owlosnienia na rekach ludzie nie wiedzieli co mi jest heh nawet raz zdepilowalem łapy k**** ale wstyd teraz przypomnialem sobie