masło z prazonych migdałów, jak ktoś nie miał okazji jeszcze próbować, to trzeba uważać, gdy jesteś na ścisłej diecie.
u mnie na codzień leci tylko 40g tłuszczy, więc musiałem nieco przeciągnąć w czasie radość, któą daje spozycie tego masła.
pod katem smakowym migdały i nerkowce to chyba najbardziej aromatyczne masła, które mocno wciągają i trudno się oderwać po jednej łyżeczne, gdy już je wypróbujemy. niekoniecznie musimy uzywac go jako element smakowy, bo samo w sobie juz jest zaj**ista przekąsą.
masło posiada nieco rzadszą konsystencje niż klasyczne masła z fistaszków, wiec nadaje się idealnie aby polac nim deser jak np lody:)
z powodzeniem mozna inwestować:)
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2017-07-30 16:00:38
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]