Szacuny
5
Napisanych postów
1035
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7425
otoz od wrzesnia zamierzam wspomoc sie takim zestawem do dyspozycji bede miec 2x Horse Power ,Knockout,No-Xlode(do tego mam zastrzezenia) i mam prosbe czy ktos moglby z czystym sumieniem polecic cos zamiennego pod No-Xlode albo utwierdzic mnie w moim przekonaniu ze dokonalem dobrego wyboru i cykl ma trwac ok 60dni i prosze nie wpisywac komentarzy ze za dlugo czy cos bo wiem co robie p.s. do tego zestawu dojdzie glutamina,hmb i witaminy i omega3
i jeszcze mam pytanie co jest lepsze pro longatum z bx czy night protein z treca chodzi mi o jakosc i tez prosze nie pisac ze nie zauwaze roznicy tylko co jest lepsze bo wedlug mnie chyba jednak bx a wedlug was?
P.S.2
powiem wam ze caly czas mysle nad srodkami do tego cyklonu czy moze nie cos innego jak macie jakic pomysl to tez mozecie zapodac ale to musi byc cykl taki ze "urywa" glowe, przyklad macie w pierwszej linijce
pozdrawiam
Zmieniony przez - lubien w dniu 2006-08-22 01:35:59
Zmieniony przez - lubien w dniu 2006-08-22 01:43:31
Zmieniony przez - lubien w dniu 2006-08-22 01:51:15
Szacuny
5
Napisanych postów
1035
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7425
po glowie mi chodzi takie cos jeszcze zeby we wrzesniu wyskoczyc na KO+XP i do tego No-xlode (przed treningiem) cykl ok 40-45 dni i miesiac przerwy i cykl HP+XP i do tego przed treningiem juz troszke mniejsze porcje No-Xlode