Szacuny
1
Napisanych postów
112
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2157
Napinajac motyle rysuje sie fajna linia od samego dolu lecz wewnetrzna czesc przy prostonikach ( sa jak 2 weze boa :), pod czworobocznym, w zasadzie jej nie czuc, co mozna z tym zrobic, nie moge nic znalez!!??
Szacuny
13
Napisanych postów
457
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2504
Fu pisałeś do mnie? Jeśli tak to zajrzyj do działu nasze zdjęcia tam jest więcej moich fotek, a tak ogólnie to wcześniej się nie napinałem to była moja 1 sesja:D a zdjęcie z avatara mi się osobiście podoba, bo chociaż troche widać na nim mięśnie na dole pleców :]
Ja wyp*****lam ciężary a Ty sam gryf
"Wygląd z tyłu masz taki jak byś od dziecinstwa był używany zamiast konia do orania ziemi."
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
wiosluj sztanga, troche szerszy chwyt niz barki, ustawienie dloni - nachwyt
wazne - pochylenie ciala okolo 135 stopni (kat miedzy korpusem a nogami) czyli polwyprost jakby, pod koniec ruchu sztange podnies spinajac ze soba lopatki (oczywiscie to fizycznie niemozliwe ale zalapiesz o co chodzi)
co prawda krzychem nie jestem, ale napisze ze sam robie 2-3 wioslowania na kazdym treningu i ponoc plecy to jedna z moich lepszych partii (mozna fote zobaczyc w naszych zdjeciach, topik o plecach) - sztuka jest roznorodnosc i wyczucie miesnia - dobrze bedzie ci taka ilosc wioslowan sluzyc jesli kazde z nich bedzie oddzialywalo na inny rejon plecow - ja robie wioslowanie podchwytem przy duzym pochyleniu i waskim chwycie, wioslowanie nachwytem przy polwyproscie i szerszym chwycie, oraz wioslowanie sztangielka przy duzym pochyleniu, chwycie mlotkowym i ustawienia ramienia pod katem 45stopni patrzac od gory na kat <)/przedluzone ramie - kregoslup/
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
przenoszenie hantla - jak wyizolujesz plecy w tym cwiczeniu nie ruszajac klaty to winszuje - jak dla mnie to cwiczenie idelane na plany typu fbw gdzie bez rozgrzewki musisz przejsc np z cwiczeina na klate na cwiczenie na plecy
wyciag i wioslo zostaw jesli "czujesz" te cwiczenia, mozesz kombinowac z progresja, regresja, superseriami itd - droga wolna
mozesz dorzucic do tego przyciaganie wyciagu dolnego np w superseriach z wioslowaniem
dodalbym tez martwy ciag
Szacuny
315
Napisanych postów
5572
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16915
Ja robię jedno wiosłowanie, choć przy takim stopniu urozmaicenia, o którym mówi FU, robienie dwóch nie będzie błędem. Ja po prostu po zrobieniu jednego mam dość
MMaciej - przenoszenie rób sztangielką, mocniej wchodzi na plecy.
Rekin rośnie przez całe życie... Bądź jak rekin, k***a!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
195
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2472
Mi to głównie chodzi o rozros w szerokość No możę nie tak jak wy ale wiecie o co biega. Krzychu666 a to przenoszenie chantli to dac zamiast przenoszenia sztangi tak? A podobno przenoszenie chantli jest na klatke?
Zmieniony przez - MMaciej w dniu 2006-08-09 19:08:14