SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Monohydrat

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3337

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 26317 Wiek 112 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 135751
Siema kupilem creapure monohydrate powder z Olimpa i nie wiem ile 1 plaska miarka ma gram ????????

>Trening czyni mistrza<

Zabija nas to co najbardziej kochamy..

SFD Team

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 380 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2518
ilna miałbym do Ciebei ogromną prośbe. Masz może jeszcze na skłądzie kretyne mono powder w prochu(olimpa) zważyłbyś na swojej wadze ile idealnei płaska miarka ma gram? już nie rób i nie wklejaj tu zdjęć, tylko poprostu jak możesz to zważ.

Jest moc

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1437 Wiek 45 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 34582
5 gr

a tak pozatym to poszukaj sobie to nie boli

"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 26317 Wiek 112 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 135751
szukałem i pytałem to mowili mi ze 2,5grama

>Trening czyni mistrza<

SFD Team

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1437 Wiek 45 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 34582

.

Zmieniony przez - ilna w dniu 2007-10-08 10:29:48

"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."

...
Napisał(a)
Początkujący

..

...
Napisał(a)
Początkujący

nudzi mi sie wiec prosze bardzo

...
Napisał(a)
Specjalista
Dzieki bardzo ;] pozderek

>Trening czyni mistrza<

SFD Team

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 208 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 16205
hehe ze ci się chciało... SOG ; )
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 380 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2518
sorki ze odgrzewam stary temat, ale wkurza mnie jedna rzecz która tu jest bardzo widoczna. Sam od jakiegos czasu próbuje się dowiedziec ile ma jedna płaska miarka olimpu do kretki gram i kazdy psize co innego./ A w tym temacie użytkownik ilna sam sobie zaprzecza. Odpowiada na pytanei autora tematu ze jedna płąska ma 5 gram po czym robi fotki gdzie nakłada juz na płaską a srednio czubatą miarke i pokazuje nam na wadze elektronicznej ze ta lekko czubata a nie płaska ma 5 gram!! przepraszam wzruszyłem się

Jest moc

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2558 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14622
czepiasz sie szczegułów

Poza tym to przy róznych substancjach beda rozne wartosci poniewaz roznia sie one gestoscia

Ps.MARCIN n2o ile dałeś za wagę?

Zmieniony przez - oley92 w dniu 2008-01-22 23:23:22
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 1710 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 33009
oley chyba chodzilo Ci o ilna z ta waga?

Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CO lepsze ? Ostrowia WPC 80 czy olimp whey protein complex

Następny temat

Cherry Steams

electro
Polecane artykuły